Service Monteur Industriële Installaties
SPIE WEST
Gouda, Nederland
18 uur geleden

Word jij onze specialist op het gebied van industriële processen en installaties? Solliciteer en ga aan het werk als service Monteur Industriële Installaties in de werkomgeving Delft / Den Haag.

Werklocatie : Den Haag / Delft Ben jij als Service Monteur de technische steun en toeverlaat voor onze klanten in de industrie?

GMP en de hygiënecode kennen geen geheimen voor jou? Dan is dit jouw kans! Voor onze vestiging Technisch Beheer in Delft zoeken we een kei van een Service Monteur Industriële Installaties.

Wat je op verjaardagen vertelt dat je doet Mijn werk is heel specialistisch. Ik werk voor klanten in de (bio) farmaceutische, food of proces industrie.

Installaties die je op een gewoon kantoor of gebouw niet tegenkomt. We werken bijvoorbeeld met stoom installaties en Clean in Place installaties.

Daarmee wordt een machine gereinigd zonder dat die uit elkaar gehaald wordt. In de omgevingen waar ik kom wordt heel precies gewerkt, de installaties kun je ook niet zomaar stilzetten.

Als Service Monteur Industriële Installaties ben je echt ergens verantwoordelijk voor, en de kennis die je hiervoor nodig hebt, heb je niet zomaar.

Wat je écht doet Als Service Monteur Industriële Installaties ben je onze specialist op het gebied van industriële processen en installaties, voor je klant en het team.

Je voert onderhoud uit voor onze klanten in de (Bio) Farmaceutische, Food of Proces Industrie. Installaties die je tegenkomt zijn bijvoorbeeld : Clean in Place installaties (CIP), Steam in Place (SIP), Water for Injection (WFI), Pure Water (PW), Gedemineraliseerd water (WDI / Demi), Clean Steam (CS), Stoom, Industriële wasautomaten en Autoclaven.

Je houdt je hoofd koel binnen een omgeving waar processen van elkaar afhankelijk zijn. Als ervaren Service Monteur ben je heel precies en een ambassadeur voor de strikte regelgeving bij onze klanten, zoals de hygiënecode en Good Manufacturing Practice (GMP) wetgeving.

Verder ga je : Je werkzaamheden op de juiste wijze te rapporteren Je eigen takenpakket voorbereiden en uitvoeren met een servicecoördinator Zelfstandig en soms met een team werken Volop mee denken in verbetering van onze processen en de processen van onze klanten Wat zoeken we in een Service Monteur Industriële Installaties voor onze vestiging in regio Delft?

Kennen industriële installaties voor jou geen geheimen? Dan ben jij de Service Monteur die wij zoeken. Met jouw specialistische kennis kun je bij ons je hart ophalen.

De klant in de regio Den Haag staat om je te springen en wil graag met je kennismaken. Mocht je jouw kennis en ervaring met andere teamleden willen delen en weet je hen te vinden als je er zelf even niet uitkomt, dan maken we graag kennis met je.

Verder : Beschik je over een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Meet- en Regeltechniek op mbo-niveau 4 of gelijkwaardig Heb je ervaring in de (Bio) Farmaceutische, Food of Proces Industrie Werk je nauwkeurig en let je op details Word je als specialist gezien in je vakgebied Durf je beslissingen te nemen en sta je stevig in je schoenen Wat bieden wij jou?

Als Service Monteur bieden we jou een baan bij één van de top 3 multi-technische dienstverleners van Nederland. Een groot internationaal en gezond bedrijf dat uitblinkt in een gezonde, veilige en persoonsgerichte werkomgeving.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk. SPIE biedt je doorgroei mogelijkheden en investeert in je ontwikkeling, onder andere door training en opleiding.

Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst. Een paar van die mogelijkheden : Een informeel team met als basis ons kantoor in Delft Een coachend manager die jou je eigen beslissingen laat nemen Prachtige opdrachtgevers Een kans om mee te bouwen aan SPIE Worklife balance Arbeidsvoorwaarden Een marktconform, afhankelijk van je ervaring en niveau Parttime of fulltime mogelijk Contract voor onbepaalde tijd is mogelijk 24 Vakantiedagen en 13 ADV dagen Winstdelingsregeling Telefoon en laptop Uitstekende Pensioenregeling Solliciteren?

Druk op de sollicitatieknop en stuur je cv en motivatie. Je hoort binnen een week van ons of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Dat gesprek plannen we snel in, desnoods ’s avonds. Eventueel volgt nog een tweede gesprek. We streven ernaar de procedure binnen 3 weken af te ronden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier