Magazijnmedewerker
Recruitnow
Uden, Nederland
11 dagen geleden

Voor onze opdrachtgever in Uden zijn wij per direct op zoek naar een fulltime magazijnmedewerker.Onze opdrachtgever is importeur van trendy, hoogwaardige kunstbloemen, -

planten en bomen. Vanuit Uden leveren producten door heel Europa aan groothandels en winkelketens. De verkoop gebeurt zowel in de showroom, als via agenten en op internationale vakbeurzen.

Hoe gaat jouw dag eruit zien?Je controleert alle binnenkomende goederen, signaleert eventuele manco’s en / of afwijkingen en zorgt ervoor dat de producten op de juiste locatie komen te staan.

Je zorgt dat de klantorders correct verzameld en kwalitatief goed verzonden worden. Dit alles doe je met rijdend materiaal, hierbij kun je denken aan een heftruck en elektrische pallettruck.

 • Je komt te werken in een klein en hecht team.Wie ben jij?Orde, netheid en correct werken staan bij jou hoog in het vaandel!Je raakt niet snel in de stress en gaat uitdagingen niet uit de wegJe beschikt over een geldig heftruck certificaat of je bent bereid om deze op onze kosten te behalenFysiek ben je in orde, zo nu en dan moeten er grotere dozen getild en verplaatst worden;
 • dit is voor jou geen probleem.Ben jij die enthousiaste medewerker die zin heeft om aan de slag te gaan? We zien graag je sollicitatie tegemoet via onze website.

  Mocht je nog vragen hebben kun je altijd even mailen naar : maxime.mol tempo-team.nl of bellen met Geertje of Maxime via 0413 355 115.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier