Reliability Engineer Werktuigbouwkunde (WTB)
SPIE WEST
Delft, Zuid-holland, Nederland
9 dagen geleden

Ben jij een specialist op het gebied van onderhoudsmanagement? Word Reliability Engineer bij SPIE in werkomgeving Delft en begin aan deze baan(zowel parttime als fulltime)! Werklocatie : Den Haag / Delft Als Reliability Engineer vind ik het leuk om problemen met systemen naar boven te krijgen.

Ik ben een specialist op het gebied van onderhoudsmanagement. Of het nu gaat om banken, scholen, kantoorpanden of datacenters.

Ik werk aan installaties die er wat toe doen en die future proof’ moeten zijn. Lekker complex, daar kan ik mijn nieuwsgierigheid in kwijt.

Wat je écht doet De Reliability Engineer krijgt bij SPIE in Delft een behoorlijk brede taak : maintenance engineering diensten en expertise-

en onderhoudsprojecten. Jouw doel? Het waarborgen van de gewenste technische integriteit en beschikbaarheid van equipment tegen minimale onderhoudskosten.

In de functie van Reliability / Maintenance Engineer ga je voor uitstekend werkende installaties en heb je volop ideeën over hoe het beter kan bijvoorbeeld meer rendement, lagere kosten en een langere levensduur.

Dat doe je door : Onderhoudsconcepten en / of onderhoudsplannen op te stellen bij minimale life cycle costs Het analyseren van onderhoudsgegevens en afwijkingen t.

a.v. de gewenste integriteit, beschikbaarheid, onderhoudskosten Het opstellen van verbetervoorstellen voor o.a. modificaties, onderhoudsconcepten en organisatorische consequenties Toetsing van de economische haalbaarheid van die voorstellen Te werken binnen de wet-

en regelgeving, normen en de eisen ten aanzien van veiligheid, milieu en MVO De implementatie en toepassing van het kwaliteitsbeheerssysteem en het beheren van technische dossiers, documentatie en documenten Wat zoeken we in een Reliability Engineer voor onze vestiging in regio Delft?

HBO / WO in een technische richting, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, Maintenance Engineering, Econometrie, Toegepaste Natuurkunde Aangevuld met vakgerichte kennis 5 jaar werkervaring in de E / I / A techniek Ervaring met en kennis van onderhoudsmethodieken-

en processen, zoals RCM, FME(C)A, LTC is een pre Ervaring met Life Cycle Management Je bent zelfstandig en werkt nauwkeurig en geordend Je bent enthousiast, betrokken, flexibel, stress bestendig en een echte teamplayer Minstens zo belangrijk vinden wij een dienstverlenende en resultaatgerichte instelling Wat bieden wij jou?

Als Reliability Engineer bieden we jou een baan bij één van de top 3 multi-technische dienstverleners van Nederland. Een groot internationaal en gezond bedrijf dat uitblinkt in een gezonde, veilige en persoonsgerichte werkomgeving.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk. SPIE biedt je doorgroei mogelijkheden en investeert in je ontwikkeling, onder andere door training en opleiding.

Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst. Een paar van die mogelijkheden : Een informeel team met als basis ons kantoor in Delft Een coachend manager die jou je eigen beslissingen laat nemen Prachtige opdrachtgevers Een kans om mee te bouwen aan SPIE Worklife balance Arbeidsvoorwaarden Een marktconform salaris Parttime of fulltime mogelijk 24 Vakantiedagen en 13 ADV dagen Winstdelingsregeling Telefoon en laptop Uitstekende Pensioenregeling Solliciteren?

Druk op de sollicitatieknop en stuur je cv en motivatie. Je hoort binnen een week van ons of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Dat gesprek plannen we snel in, desnoods ’s avonds. Eventueel volgt nog een tweede gesprek. We streven ernaar de procedure binnen 3 weken af te ronden.

Voor vragen tussentijds kun je mailen met werkenbijspiewest spie.com

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier