Orderpicker
TopVacaturebank.nl
Hillegom, NL
7 dagen geleden

Voor een mooi en groeiend familiebedrijf in Hillegom zoeken wij een gemotiveerde orderpicker die van aanpakken houdt. Je bent geen watje en uit het goede hout gesneden !

Dit bedrijf heeft een eigen zagerij en levert maatwerk aan opdrachtgevers. Tevens worden de orders van diverse houtproducten verzameld en verzendklaar gemaakt.

Jij beschikt bij voorkeur over een geldig heftruckcertificaat en het zou helemaal mooi zijn als je thuis bent in de houthandel.

Verder beschik je over een goede dosis gezond verstand, kan je rekenen en ben je niet van suiker gemaakt. Dit omdat de werkzaamheden een groot gedeelte van de dag in de buitenlucht plaatsvinden.

Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaande en voel je je aangesproken dan ontvangen wij heel graag jouw sollicitatie voorzien van c.

v. en motivatie via de sollicitatiebutton.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier