Junior .NET / C# developer
Teqoia
Hilversum, Nederland
13 dagen geleden
source : Twiglers

Ontwerp, schrijf, test en onderhoud computerprogramma's volgens systeem -of applicatiespecificaties. Controleer en help bij het ontwikkelen van coderingsnormen wanneer dat nodig is.

Consultancy en training bieden aan IT-medewerkers en gebruikers.Programmeertaken met als doel het ontwerpen, coderen, testen en documenteren van applicaties, databasesoftware, etc.

 • Analyseren en aanpassingen aan en onderhoud van programma's en procedures;Documenten voorbereiden met betrekking tot het ontwerp, de werkzaamheden, het oplossen van problemen en het onderhoud van applicaties;
 • Ervoor zorg dragen dat alle taken volgens schema voltooid zijn en aan de vereiste normen voldoen;Technische ondersteuning bieden aan zowel klanten als medewerkers;
 • Assisteer bij het trainen van andere medewerkers;Assisteren in het testen en bugfixen indien nodig;Programmeringstaken die automatische regressietesten in de toepassingen mogelijk maken.

  In deze functie kom je direct in dienst bij onze opdrachtgever; een professionele, succesvolle, groeiende, internationale organisatie gespecialiseerd in de automotive.

 • Werken in een grote internationale organisatie; Een aantrekkelijk marktconform salaris; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Goede bereikbaarheid met o.a. OV; Maandabonnement OV;Vrijdagmiddagborrel; Opleidingsmogelijkheden.Voor een van onze opdrachtgevers, een grote internationale speler in de automotive, zijn wij op zoek naar een .NET / C# developer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier