Bijbaan: Oproep medewerk(st)er productie event en entertainment in Den Bosch
YoungCapital
Nederland
5 dagen geleden

Functieomschrijving Voor een super tof bedrijf wat film- en photobooths op locatie verzorgd (denk hierbij aan festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten en andere leuke evenementen.

YES!), zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die hen gaan ondersteunen tijdens deze evenementen. Als een enthousiaste entertainer begeleid je de producties van onze unieke film-

en fotobooths op locatie. Kortom, een avontuurlijke bijbaan met verrassende activiteiten door Nederland en België. Heel vet, maar wat ga je doen?

In het kort..Vanuit het kantoor in Den Bosch rijdt jij met een auto en kleine aanhanger naar de locatie (hiervoor is een gewoon autorijbewijs voldoende).

Daar ben je verantwoordelijk voor de op- en afbouw van de film- en photobooths. Zodra deze is opgebouwd en het evenement begint begeleid je de opnamens.

Door op bezoekers af te stappen maak je hen enthousiast door een foto of filmpje op te nemen. Je helpt hen bij het opnemen en probeert de meest dolle / leuke / gezellige opname te maken.

YES, wanneer mag je beginnen? Zoals al aangegeven in de titel; je gaat aan de slag als oproep medewerker. De opdrachtgever is heel flexibel, dus verwacht dat ook van jou voor zowel doordeweekse dagen als in het weekend.

Er zijn al een aantal data bekend, andere data komen er nog bij. De opdrachtgever communiceert naar jou alle data en plant je in wanneer je beschikbaar bent.

Let wel; je maakt lange dagen, maar je krijgt ook al je uren, vanaf het moment dat je in Den Bosch vertrekt en terug komt, betaalt! Wat wij bieden Bijverdienen naast je studie of parttime job en toe aan een exclusieve uitdaging op de meest gave plekken van Nederland en België?

 • Wij beloven jou dat geen enkele dag hetzelfde zal zijn.Flexibele bijbaan bij een super vette opdrachtgeverSalaris afhankelijk van leeftijd;
 • tussen 10 á 11 euro per uur Wat wij vragen Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau; Om op de meest bijzondere plekken zoals festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften te komen is wel een rijbewijs nodig.

  Wonen in de regio Den Bosch heeft de voorkeur.Flexibel beschikbaar, ook soms op doordeweekse dagen Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier