Software Engineer
Wepro
Zwolle, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Over de functie

Als Software Engineer binnen Wepro behartig jij het automatiseringsdeel van onze technische projecten. Jouw oplossingsgerichte instelling en creativiteit worden volop aangesproken door onze gerenommeerde opdrachtgevers.

Je bent verantwoordelijk voor het technische automatiseringsdeel van projecten. Je werkt aan processen binnen sectoren als Machinebouw, Industrie, Infra, Productie, Petrochemie en Waterbehandeling.

Je creëert functionele technische ontwerpen en schrijft programmatuur voor PLC-, SCADA- en / of DCS-systemen. Als het nodig is, stel je die software op locatie in bedrijf, verhelp je storingen en verzorg je upgrades.

Je levert een wezenlijke bijdrage op uitdagende projecten. Zo bouw jij mee aan het onderscheidend vermogen van onze opdrachtgevers en van Wepro zelf.

Wepro is een strategische partner in engineering. We realiseren de beste oplossingen voor technische vraagstukken. Dat doen we op projectbasis : krachtig, coöperatief en anticiperend.

We zijn technisch specialisten met een grote flexibiliteit en een ongekende drive.

We werken vakmensen. Echte specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik.

En omdat we onze ruim 400 medewerkers centraal stellen, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Ze krijgen volop kansen voor zelfontplooiing, want groei en ontwikkeling staan bij ons voorop.

Voor onze opdrachtgevers zijn we een volwaardige partner. We diepen elke vraag uit en vullen die scherp, alert en met kennis van zaken in.

We zijn betrokken en tonen doorzettingsvermogen. En daarmee creëren we voorsprong voor onze opdrachtgevers.

Functie eisen

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, zoeken wij als nieuwe collega het volgende in jou :

 • je beschikt over een HTS-diploma Elektrotechniek of Technische Informatica, of in de richting van Industriële Automatisering;
 • relevante ervaring; het programmeren van PLC-, SCADA-, en / of DCS-systemen is voor jou bekend terrein;
 • affiniteit; je bent de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom technische automatisering binnen de industrie;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus, zowel mondeling als schriftelijk;
 • winnaarsmentaliteit; je streeft altijd naar het allerbeste, geeft niet op en kunt toewerken naar een specifiek resultaat;
 • drive en durf; technische problemen zie jij als uitdagingen. Je denkt in oplossingen en durft initiatief te nemen;
 • flexibiliteit; je kunt je prima redden in een zelfstandige functie én functioneert goed binnen een team;
 • ambitie; je bent leergierig en hebt de drive om je te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk gebied.
 • Wat wij bieden

  Naast een inspirerende en prettige werkomgeving bieden wij jou natuurlijk een passend salaris. Verder kun je rekenen op een pakket met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, deelname aan onze pensioenregeling én ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

  Wij bieden wij jou uitdagend werk bij gerenommeerde opdrachtgevers. Bij ons vind je afwisseling doordat je kunt werken aan uiteenlopende projecten, mét de zekerheid van Wepro als goed georganiseerde en vaste werkgever op de achtergrond.

  Bij ons staat de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze mensen voorop. Daarom investeren wij veel in talentontwikkeling, kennisdeling en zelfontplooiing.

  Dit maakt ons onderscheidend in de markt, wat maakt dat technisch specialisten zich graag langdurig aan ons binden.

  Tot slot organiseren wij jaarlijks diverse teamactiviteiten, teamuitjes en kennissessies. Zo kun je jouw collega’s nóg beter kunt leren kennen binnen een informele setting.

  Kortom, wij begrijpen de kracht van duurzame samenwerking.

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier