Werkvoorbereider E&I
TECHNICUS.NL
Hoogvliet Rotterdam, Zuid-Holland, nl
6 dagen geleden
source : Jobbird

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan als Werkvoorbereider E&I, bij een van onze opdrachtgevers regio Rotterdam.

Als werkvoorbereider heb je kennis van de werkzaamheden in de petrochemische industrie.

Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van werkorders. Je controleert de scope, verwerkt de activiteiten in SAP en bepaalt de planning en resources.

Je organiseert alle resources, zodat het werk efficiënt en veilig uitgevoerd kan worden. Je stuurt ook de onderaannemers aan.

Je werkt nauwkeuring en hebt de administratie op orde om zicht te houden op alle onderdelen van het project. Je registreert meer- en minderwerk.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud op basis van het jaarplan. Ook word je geacht mee te denken en verbetervoorstellen te doen en deze, indien akkoord, te realiseren.

 • Afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek of gelijkwaardig verkregen door ervaring;
 • Relevante werkervaring;
 • Stressbestendig;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Klantgericht en communicatief vaardig;
 • Flexibele werkhouding;
 • Je kunt goed samenwerken;
 • VCA VOL is een pré;
 • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer is een pré.

  Co-Flex

  Co-Flex is sinds 2010 een nationaal en internationaal opererend technisch projectenbureau. Wij zijn actief in de petrochemie, scheepsbouw, machineonderhoud en gebouwgebonden installatiewerken.

  Vanuit onze jarenlange expertise bieden wij een veelheid aan mogelijkheden voor werk, opleiding en een loopbaan. Wij bieden onze opdrachtgevers oplossingen voor projecttechnische vraagstukken d.

  m.v. het beschikbaar stellen van gekwalificeerd technisch personeel en het adviseren in flexibiliseringsvraagstukken. Co-

  Flex beschikt over ervaren technische professionals die ingezet kunnen worden voor bepaalde tijd t.b.v. kennis, ondersteuning, uitvoering en / of advisering.

  Hierdoor creëren wij optimale flexibiliteit. Wij zijn inmiddels succesvol binnen de grenzen van Nederland, Duitsland, België en daarbuiten.

  Co-Flex groeit nog steeds en heeft met toonaangevende opdrachtgevers uitstekende relaties en (raam)overeenkomsten. Co-Flex is continu op zoek naar lassers, pijpfitters en andere technische vaklieden.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier