Data Scientist - Amsterdam - Medior
ICTERGEZOCHT.NL
Amsterdam, Noord-Holland, nl
4 dagen geleden
source : Jobbird

Database specialist

Jij gelooft in de kracht van data. Sterker nog, je bent ervan overtuigd dat je met jouw Data Science ervaring van grote toegevoegde waarde bent bij NLR.

Wij geven je alle ruimte om dit te bewijzen. Ben jij die Data Scientist met voldoende business sense om ideeën en modellen te vertalen naar nog meer nieuwe kansen?

Dan is dit het moment om te solliciteren!

NLR heeft voor haar locatie in Amsterdam een vacature voor een

Data Scientist

Welke mogelijkheden krijg jij als Data Scientist?

Met een aantal experts analyseer je de business vraagstukken van onze klanten uit het bedrijfsleven en Defensie. Je omarmt slimme nieuwe technieken en zorgt ervoor dat de business vraagstukken worden vertaald naar toepasbare oplossingen.

Je werkt bijvoorbeeld aan innovatieve data-oplossingen. Zoals de realisatie van een digital twin, een nauwkeurige digitale representatie van onze faciliteit waar op een geautomatiseerde manier vliegtuigonderdelen van composiet worden gemaakt.

Om de grote hoeveelheden data real-time te kunnen analyseren gebruik je technieken zoals Big Data, A.I. en Machine Learning.

Bovendien heb je de vrijheid om nieuwe inzichten en kansen te creëren, waarbij je uitgedaagd wordt je kennis volledig te benutten.

Je kunt bijvoorbeeld onderzoeken of Blockchain technologie een toegevoegde waarde heeft in een onderhouds- of productieomgeving.

Je focus ligt vooral bij onze klanttrajecten, met jouw gedrevenheid en expertise kan je met je collega’s tot een maximaal resultaat komen.

Je bent pas echt succesvol als je klanten, je collega’s en jijzelf tevreden zijn.

 • Afgeronde academische opleiding Software Engineering of Technische Informatica;
 • Analytisch denkvermogen en accurate resultaatgerichte werkhouding;
 • Ervaring met Java (FX), Javascript, Primefaces, Angular, Tomcat, J2EE platforms, MySQL;
 • Ondernemerschap, zelfstandigheid en initiatief;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.
 • Bedrijf : NLR.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier