Zorgassistent
Jeroen Bosch Ziekenhuis
's-Hertogenbosch, Netherlands
6 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Flexpool (interne uitzendbureau van het Jeroen Bosch Ziekenhuis) biedt ondersteuning aan de verschillende verpleegafdelingen bij de invulling van tijdelijke bezettingsaanvragen op zowel de korte-

als lange termijn. Deze aanvragen ontstaan met name door ziekte of zwangerschapsverlof van een vaste zorgassistent of door extreme druktes.

Als zorgassistent Flexpool werken wij je breed in zodat je een waardevolle kracht bent voor onze flexibele schil. Je beschikt uiteindelijk over een brede kennis en kunde zodat je inzetbaar bent op meerdere verpleegafdelingen.

Om te dit te realiseren moet je beschikken over het diploma Helpende Niveau 2 en een minimale beschikbaarheid van 16 uur per week.

De functie

Als zorgassistent ondersteun je de verpleegkundige bij de behandeling van de patiënt. Je draagt zorg voor de voeding van de patiënt en voor de A.

D.L.-zorg (Algemene Dagelijkse Levensactiviteiten) waaronder hulp bij het wassen, aankleden, eten, toiletgang, etc. Lichte schoonmaakwerkzaamheden behoren ook tot je takenpakket, alsmede het vervoeren van patiënten binnen het JBZ.

Het profiel

Je bent een gediplomeerde zorgassistent, dus in het bezit van het diploma Helpende Niveau 2. Onze voorkeur gaat uit naar een zorgassistent met recente werkervaring in een Ziekenhuis.

Tevens ben je gewend te werken met een PC. Je bent patiëntgericht, nauwkeurig, stressbestendig, zelfstandig maar ook een teamplayer, beschikt over een flexibele houding en bent communicatief sterk.

Je durft je kritisch op te stellen, ook richting je eigen collega’s. Je levert door je enthousiasme een positieve bijdrage aan het afdelingsteam.

Je laat je niet afschrikken door een hectische werkomgeving en kunt onder een hoge werkdruk functioneren. Je staat met beide benen op de grond en hebt een duidelijke professionele mening.

Je bent inzetbaar in zowel vroege- als late diensten. Als zorgassistent denk en werk je vanuit een visie waarbij de patient centraal staat.

Wij bieden

De functie van zorgassistent is gewaardeerd in functiegroep 25 (maximaal € 2.317,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. De werktijden zullen in overleg plaatsvinden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier