BBL traject
Atlas Copco
Netherlands
2 dagen geleden

BBL traject regio Tilburg / Eindhoven

Voor de regio zuidoost zijn we opzoek naar een enthousiaste BBL leerling die wij, in de 3 jaar dat de opleiding duurt, kunnen gaan opleiden tot volwaardig monteur.

Wil jij werken bij de wereldmarktleider op het gebied van compressortechniek en dagelijks bezig zijn met zowel mechanische als elektrische werkzaamheden, dan zijn wij opzoek naar jou! Je zult vanzelfsprekend een uitgebreid opleidingstraject aangeboden krijgen vanuit Atlas Copco met de begeleiding die jij nodig hebt om jouw opleiding succesvol af te ronden.

Wat doet een service engineer bij Atlas Copco?

Als service engineer verricht je preventief-, correctief- en storingsonderhoud op de Atlas Copco producten die bij jouw klanten staan.

De werkzaamheden zijn erg afwisselend, enerzijds doordat we een erg groot productaanbod kennen, anderzijds omdat je als service engineer behalve mechanische werkzaamheden ook elektrotechnische werkzaamheden verricht.

Onze service engineers hebben de beschikking over een volledig ingerichte service bus die s nachts aan huis bevoorraad wordt, zodat ze de volgende dag weer met de nodige onderdelen op pad kunnen.

Als service engineer wordt je ondersteund door de binnendienst, zij maken de planning en op basis van de werkbonnen die digitaal door de monteur worden ingediend wordt de factuur naar de juiste klant gestuurd.

Wie zoeken wij?

Vanzelfsprekend zoeken wij naar iemand die van plan is om te gaan starten met een BBL opleiding op niveau 3 of 4, of je die voornemens is de overstap te maken van BOL naar BBL.

Je bent een enthousiaste kandidaat met passie voor techniek. Je bent leergierig en gemotiveerd om met succes je BBL opleiding af te ronden, naast je werktraject bij Atlas Copco.

Je bent gemotiveerd en je bent bereid om een kort inwerktraject in Zwijndrecht te doorlopen alvorens je met een collega Service Monteur (jouw coach) mee gaat op de bus.

Het is fijn als je al de nodige kennis hebt van techniek, maar we vinden het nog belangrijker dat je enthousiast bent en bereid bent om te leren.

Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en je bent woonachtig in de regio Tilburg / Eindhoven.

Atlas Copco is Erkend Leerbedrijf voor de volgende opleidingen : Eerste monteur Service en Onderhoud Werktuigbouw, Technicus Service en Onderhoud Werktuigbouw, Eerste Monteur Mechatronica, Technicus Mechatronica Systemen.

Wat kan je van ons verwachten?

Als nieuwe service engineer binnen Atlas Copco zal je eerst volledig ingewerkt worden. Dit inwerktraject vinden we erg belangrijk, we besteden er dan ook veel aandacht aan door jou volledig mee te nemen in de service afdeling.

Zo zal je niet alleen op technisch vlak ingewerkt worden, maar ook een kijkje nemen bij de diverse afdelingen die ondersteunend z zijn aan jou als service engineer.

Naast interne trainingen zal je waar nodig ook externe trainingen mogen volgen; we willen er namelijk alles aan doen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden alvorens je onder begeleiding naar onze klanten zult gaan.

Wat bieden wij?

We bieden jou gedurende je opleiding een marktconform salaris, we betalen jouw opleiding en bij goed functioneren, bieden wij jou na afronding van je opleiding-

een functie als zelfstandig Service Engineer bij Atlas Copco. Tevens kennen we nodige doorgroeimogelijkheden; Atlas Copco is een internationale organisatie, ben je ambitieus en wil je doorgroeien?

Dan is ’the sky the limit’’. Wij bieden veelzijdigheid, internationale doorgroeimogelijkheden, scholing en opleiding. Ook bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire voorzieningen.

We zijn een dynamisch bedrijf dat continu in beweging is, we kennen een prettige werksfeer en een open cultuur.

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat zeggen onze monteurs?

Het werken bij Atlas Copco is erg afwisselend, niet alleen qua werkzaamheden maar ook qua klanten; zo sta ik de ene dag bij een boer en de andere dag in het ziekenhuis bij de persluchtinstallatie.

Ik vind het fijn dat ik mijn eigen tijden kan indelen. Ook ben ik voorzien van alle gemakken, zo heb ik het juiste gereedschap, een laptop en een telefoon tot mijn beschikking.

Tot slot vind ik dat ik veel trainingen aangeboden krijg en dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Atlas Copco is voor mij een hele fijne werkgever.’’

Wie zijn wij?

Atlas Copco is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van innovatieve compressoren, vacuüm-oplossingen, luchtbehandelings-

en gasscheidingssystemen, constructie- en mijnbouwapparatuur, industrieel gereedschap en montagesystemen. In Nederland houden we ons voornamelijk bezig met compressor techniek.

We verkopen Atlas Copco machines en verzorgen vervolgens het onderhoud bij onze klanten in het veld. Behalve het onderhouden van machines verhelpen we tevens storingen als deze plots ontstaan.

Dit doen we in Nederland momenteel met 50 gemotiveerde service engineers die elk voor hun eigen regio, en daarbij ook hun eigen klantenkring, verantwoordelijk zijn.

Deze klanten kunnen in elke sector actief zijn, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelen industrie, in de chemie, in de olie & gas of in de energie sector.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier