Autodesk specialist infrastructuur/ civiele techniek
Flexibility
Oss
17 dagen geleden

Heb je veel ervaring met bouwkundige Autodesk CAD / BIM software en lijkt het je leuk om je kennis in te zetten om de klanten van onze opdrachtgever naar een hoger niveau te tillen op gebied van CAD en BIM?

Functieomschrijving

Als Application Engineer verzorg je trainingen, begeleid je klanten naar het optimaal gebruik van CAD- en BIM software en lever je ondersteuning bij het oplossen van problemen.

Daarnaast adviseer je klanten en begeleid je deze bij de implementatie van BIM. Verder verzorg je workshops, geef je presentaties, schrijf je technische artikelen en ben je een klankbord voor onze softwareontwikkelaars.

Kortom, een uitdagende en afwisselende functie met veel klantcontact en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief.

Wat vragen wij

Voor deze functie zoeken wij een technisch specialist met een civieltechnische achtergrond en een HBO werk- en denkniveau.

Het is belangrijk dat je praktijkervaring hebt met het ontwerpen van civieltechnische projecten en de processen van onze klanten begrijpt.

Je bent een echte liefhebber van CAD / BIM software met een sterk analytisch vermogen die het doorgronden van nieuwe releases bijna als hobby ziet.

Het is een vereiste dat je kunt lezen en schrijven met AutoCAD Civil 3D. Kennis van AutoCAD Map 3D, InfraWorks of Revit is een pre.

Naast technische kennis is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je moet het leuk vinden om andere mensen te helpen en kennis over te dragen.

Verder moet je de Nederlandse taal goed beheersen in woord en geschrift en dien je te beschikken over rijbewijs B.

Beste veel!

Om te beginnen verdien je bij onze opdrachtgever een goed salaris en bieden zij een pensioenregeling met veel extras. Daarnaast krijg je een auto, een krachtige Mobile Workstation en een telefoon.

Maar misschien nog wel belangrijker is een fijne

werkomgeving met flexibele arbeidstijden en veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen invulling te geven aan deze functie.

Zij geloven dat dit het beste in hun medewerkers naar boven haalt en een duurzame basis is voor een leuke en uitdagende baan!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het je leuk om te werken bij dit fijne bedrijft? Dan nodigen wij je graag uit om een motivatiebrief met CV te sturen naar oss flexibility.nl

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
voortzetten
Aanvraagformulier