Huiswerkbegeleider bèta vakken in Amsterdam
YoungCapital
Amsterdam, Nederland
13 dagen geleden

Wat ga je doen? Jouw rol als huiswerkbegeleider gaat zijn leerlingen te helpen met het 'leren leren'. Als huiswerkbegeleider begeleidt je minimaal 3x per week een groepje van 7 leerlingen.

Jij gaat je leerlingen helpen met exacte vakken (wiskunde, natuurkunde, scheikunde). Een huiswerk sessie duurt 2,5 uur. Na de huiswerksessie rapporteer je hoe het is gegaan aan de ouders.

Ook houd je de voortgang van de leerling door middel van een digitaal dashboard. Jij kan duidelijk uitleggen en vind het leuk om met middelbare scholieren te werken.

Wat wij bieden : Een goed salaris van €12,50 bruto per uur;Werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 13 : 00 en 21 : 00.

 • In het weekend tussen 11 : 00 en 17 : 00 uur. Een huiswerksessie duurt 2.5 uur;De mogelijkheid om bezig te zijn met de vakken die jij leuk vindt;
 • Een bijbaan waarbij je veel interactie hebt met je leerlingen; Wat wij vragen : Minimaal hbo-werk- en -denkniveau; Je bent in staat duidelijk uit te leggen;
 • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar;Je bent aantoonbaar goed in bèta vakken; Heb je vragen? Stuur me een appje : ).

 • Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!'
 • en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier