Werkvoorbereider Civiel Schiphol
Heijmans
Schiphol , Netherland
7 dagen geleden

Mainport Schiphol is de grootste luchthaven van ons land. Dag en nacht arriveren en vertrekken er vliegtuigen, zijn er mensen aan het werk en gaan en komen er passagiers met hun wegbrengers en afhalers.

Middenin die dynamische omgeving zorgt Heijmans voor het integrale onderhoud aan, en de aanleg van, start- en landingsbanen en rijbanen voor het vliegverkeer, de infrastructuur op openbaar toegankelijk terrein en het netwerk van energietransport en distributie.

Een boeiende en uitdagende omgeving voor jou als werkvoorbereider.

Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het maken van projectanalyses, het controleren van contractstukken en werktekeningen en het uitwerken van effectieve, gedetailleerde werkmethoden om de uitvoering zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden.

Waar mogelijk stel je alternatieven voor en indien nodig treed je corrigerend op. Je bewaakt verder de planning, geeft invulling aan het risicomanagement en zorgt voor archivering van de documentenstroom.

Je overlegt als werkvoorbereider met en adviseert de projectleider, engineer en uitvoerder, maar onderhoudt ook contacten met collega-

werkvoorbereiders, onderaannemers en adviseurs van de opdrachtgever. Je werkt rechtstreeks onder de projectleider of de projectmanager.

Jouw werkplek

De standplaats van de functie is bij Heijmans Infra op Schiphol. De kernactiviteiten van Heijmans Infra zijn gericht op de aanleg, onderhoud en reconstructie van (snel)wegen, vliegvelden, bedrijfsterreinen en het inrichten van de openbare ruimte in woon-

en winkelgebied. Daarnaast houdt Heijmans Infra zich bezig met het ontwerp en installatie van verlichting, bewegwijzering, matrixborden, geleiderails, complete verkeersregelinstallaties, camera-

tol- en beveiligingssystemen en andere maatregelen die de veiligheid en verkeersdoorstroming op de weg verbeteren.

Jouw profiel

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt bij voorkeur een civieltechnische opleiding en aanvullende functiegerichte vakopleidingen;
 • Je hebt 3 tot 8 jaar relevante werkervaring;
 • Probleemanalyse, organisatietalent en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid zijn jouw sterke kanten;
 • Je werkt accuraat en bent flexibel.
 • Jouw kansen bij Heijmans

  Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied.

  De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers daarnaast onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met hoogwaardige kennisinstituten, zoals de Technische Universiteiten.

  Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

  Enthousiast geworden?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier