Verpleegkundige Oncologie
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
11 dagen geleden

Afdeling

Het Cancer Center maakt deel uit van het UMC Utrecht. Wat het Cancer Center uniek maakt, is dat wij alle oncologische zorg onder één dak hebben.

Ook is er een prachtig gastenverblijf waar naasten van de patiënt kunnen overnachten. Bovendien werken we binnen het Cancer Center multidisciplinair, waarbij we het zorgpad van de patiënt volgen.

De drijfveer van het Cancer Center is mensen met kanker genezen en indien dat niet meer mogelijk is tóch de kwaliteit van leven verbeteren.

Daar zetten wij ons iedere dag opnieuw volledig voor in. Samen ontwikkelen wij de zorg van morgen. Onze ervaring, expertise en wil om de zorg voor mensen met kanker te blijven verbeteren, maken het verschil.

Profiel

Je hebt de opleiding Oncologieverpleegkundige afgerond of bent bereid deze te volgen, uiteraard op onze kosten. Het volgen van relevante bij-

en nascholingen zie je als een leerzame uitdaging. De dynamiek van de afdeling en de fysiek intensieve zorg stellen eisen aan een kordaat en zelfstandig optreden en een heldere, duidelijke manier van communiceren.

Je bent een teamspeler die in staat is om zowel knelpunten in de zorg te signaleren en te verbeteren én een positieve bijdrage te leveren aan teamprocessen op de verschillende afdelingen waar je werkzaam zult zijn.

Het salaris voor deze 44-100% functie bedraagt maximaal € 3.202,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een vaste aanstelling met een proeftijd van een jaar.

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, opleidingsmogelijkheden en persoonlijk budget.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao universitair medische centra (UMC).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier