CNC Draaier
AB Midden Nederland
Sliedrecht, NL
13 dagen geleden

Ben jij een vakman met ervaring en zou je graag willen werken met de meest recente software en machines? Dit is de baan voor jou! Wij zoeken voor onze opdrachtgever in regio Alblasserwaard een CNC draaier voor liefst langere tijd.

Klanten van het bedrijf zijn met name te vinden in de (petrochemische)industrie, scheepsbouw, hydrauliek en offshore. Producten waar je aan werkt zijn bijvoorbeeld verschillende typen afsluiters en kleppen voor in de offshore.

Functieeisen

Herken jij je onderstaande functie-eisen? Wellicht is deze vacature dan echt iets voor jou!

 • Je hebt aantoonbaar ervaring met CNC draaien en programmeren;
 • Je bent goed in het lezen van de technische tekeningen;
 • Je vindt het een uitdaging om met moderne apperatuur te werken;
 • Je bent nauwkeurig en voelt je verantwoordelijk om een perfect product af te leveren.
 • Bedrijfsomschrijving

  AB Midden Nederland werkt voor diverse technische bedrijven in de regio. In alle facetten van de techniek is AB Midden Nederland vertegenwoordigd.

  Zo zoeken wij o.a. regelmatig monteurs, lassers en constructiebankwerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een mooie functie in een modern bedrijf met een sociale en fijne werkomgeving. Uiteraard met een goed passend loon. Loonindicatie ligt tussen de 2800 en 3000 euro bruto per maand.

  Bij gebleken geschiktheid is ook een vast contract mogelijk. Ben jij een vakman en zou je graag een keer kennis met ons willen maken voor meer informatie?

  Klik op de Sollicitatiebutton en vul ons korte sollicitatieformulier in!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier