Salarisadministrateur
Rousch
Oss, NL
11 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Als salarisadministrateur / -adviseur ben je een spin in het web tussen de klanten, instellingen en de eigen organisatie.

Bij onze opdrachtgever kom je te werken in een team van salarisadministrateurs, waarbij de klanten ingedeeld zijn in segmenten.

Naast een generalistiche functie, ben jij hierdoor specialist voor een aantal CAO's / klanten. Het betreft een informeel gespecialiseerd advieskantoor met circa 25 medewerkers.

Regelmatig worden er bedrijfsuitjes georganiseerd en je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Er wordt gewerkt met Nmbrs.

Arbeidsvoorwaarden

€ 3400,00 bruto per maand op fulltime basis.

Salarisadministrateur - Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van salarisadministrateur voldoe je aan het volgende profiel :

 • MBO / HBO werk- en denkniveau
 • Vanaf 3 jaar relevante werkervaring als salarisadministrateur bij een accountants-, salaris- of administratiekantoor
 • In bezit van PDL en daarnaast is een VPS diploma een pré
 • Kennis van de wetgeving (diverse CAO's) op het gebied van salarisadministratie
 • Beschikbaar vanaf 24 uur per week
 • Ben jij de ervaren salarisadministrateur met adviespotentie die wij zoeken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

  Al onze accountancy vacatures zijn te vinden op https : / / www.rousch.nl / vacature-salarisadministrateur , Copyright www.rousch.nl

  Tags : salarisadministrateur, salarisadviseur, klanten ingedeeld op marktsegment, specialist voor aantal CAO's, salarisafdeling, parttime of fulltime, spoed, brabant, Oss, vacature.

  Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc.

  en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier