Onderzoeker / Promovendus
Schouten & Nelissen
Zaltbommel, Netherlands
45 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Onderzoeker / Promovendus ben je verantwoordelijk voor het succesvol ontwikkelen en uitvoeren van effectmetingen van leer-

en ontwikkelinterventies binnen organisaties. Jaarlijks nemen duizenden medewerkers in diverse organisaties deel aan Schouten & Nelissen trainingen, ontwikkelprogramma’s en coachingstrajecten.

Met de effectmetingen creëren we met en voor onze klanten inzichten in de groei die deelnemers aan de interventie doormaken.

Centraal hierbij staat het realiseren van meetbare en aantoonbare inzichten in ontwikkeling en groei, toename van competentie en het verhogen van de employability.

De verkregen inzichten rapporteer je intern aan de collega’s binnen de verschillende units, maar natuurlijk ook aan onze klanten.

Met de effectmetingen verzamel je daarnaast waardevolle data die een basis vormen voor een promotieonderzoek. De verzameling van kwantitatieve data verrijk je daarnaast ook met kwalitatieve data.

Deze onderzoeksplaats zal worden uitgevoerd in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Een unieke kans om een promotieonderzoek en een baan bij één van de toonaangevende global softskills partners te kunnen combineren!!

Wie zoeken wij?

We zoeken een ambitieuze en proactieve onderzoeker die zich voor 4 à 5 jaar fulltime kan inzetten om dit onderzoek uit te voeren en in een proefschrift wil vastleggen.

 • Je hebt een aantoonbaar afgeronde Master opleiding in bijvoorbeeld Arbeids- en Organisatie Psychologie, Methode en Technieken of HRM;
 • Je dient te kunnen functioneren in een multidisciplinair team. Je vindt het leuk om je vast te bijten in een onderwerp en dat tot op de bodem uit te zoeken.
 • Het is belangrijk hoofd- en bijzaken te onderscheiden en verbanden te leggen tussen verkregen data en verworven inzichten;
 • Vanzelfsprekend loop je warm voor het toepassen van wetenschap in de praktijk van organisaties;
 • Je bent analytisch en hebt een groot conceptueel denkvermogen;
 • Je bent een doorzettende, zelfstandige en sociale collega;
 • Je hebt affiniteit met / interesse in ontwikkeling en groei van de mens;
 • Je hebt klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Je hebt goede kennis van en vaardig in diverse statistische methoden;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (schriftelijk en verbaal) in Nederlands (vanwege de dataverzameling) en Engels (vanwege de internationale publicaties);
 • Wat bieden we je?

  Wij bieden een uitdagende kans om te werken bij een wereldwijd opererende dienstverlener en één van de leukste werkgevers van Nederland.

  Samen met je collega’s vorm je een worldclass team. Je werkt in Zaltbommel in een creatieve, open en informele organisatie met leuke collega’s.

  Daarnaast bieden wij een passend salaris, prima persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke werkomgeving.

  Het betreft een functie voor een tijdelijk dienstverband voor 4 à 5 jaar. De arbeidsomvang voor deze functie bedraagt 40 uur in de week.

  Het salaris bedraagt €2.222, maand in het eerste jaar oplopend tot €2.840, - bruto per maand in het vierde en vijfde jaar, conform salarisschaal Promovendi, cao Nederlandse Universiteiten.

  Elke jaar vindt er een beoordeling plaats.

  Tilburg University

  Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit die al negentig jaar garant staat voor hoge kwaliteit van onderzoek en onderwijs.

  Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-

  Being, en People, Work, & Organizations. Zij zijn de specialist op het gebied van mens en maatschappij en willen een structurele bijdrage leveren aan de samenleving.

  Het belang van een goede regionale verankering neemt de laatste jaren toe. De universiteit vindt haar samenwerkingspartners niet langer vooral in wetenschappelijke instellingen, maar nu ook in het bedrijfsleven en andere maatschappelijke organisaties.

  De samenwerking tussen de University en Schouten en Nelissen is een mooi concreet voorbeeld hiervan.

  Hoe komen we met elkaar in contact?

  Enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief en CV t.a.v. dr. Jessica van Wingerden MBA MCC naar Voor extra informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O via telefoonnummer 0418-683443.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier