Partime en fulltime mogelijkheden als Klantadviseur Zorgverzekeringen in Heerlen
YoungCapital
Heerlen, Nederland
4 dagen geleden

Wat ga je doen? Vanaf oktober beginnen mensen na te denken over een overstap van zorgverzekering. Vanaf oktober regent het vragen bij zorgverzekeraars : wordt fysio vergoed in dit pakket?

Ik heb last van suikerziekte, wat is voor mij de beste keus? Al deze vragen moeten worden beantwoord, and that’s where you come in! Vanaf september / oktober zoeken we extra Service Desk medewerkers die het team van een vooraanstaande zorgverzekeraar willen versterken tot het einde van het jaar.

Je bent met deze baan dus drie maanden verzekerd van werk. Een maand uitloop (januari) zou mogelijk kunnen zijn. Het gaat om een functie van 24 tot 38 uur per week, verspreid over vijf dagen.

Jij bent bij voorkeur in het bezit van WFT-Zorg en daarnaast word je vanaf september / oktober helemaal klaargestoomd tijdens een betaalde training.

Indien je nog niet beschikt over een Wft-Zorg certificaat heb je de mogelijkheid deze via YoungCapital te behalen. Tijdens de training leer je verder alle ins en outs over verzekeringen, premies en wetgeving.

Zo kun jij alle vragen van werkgevers, werknemers en zorgverleners vol zelfvertrouwen beantwoorden. Team Service Desk is het visitekaartje van het bedrijf.

Je helpt mensen per telefoon en per e-mail. Het is dus belangrijk dat jij ijzersterke communicatieskills hebt, zowel mondeling als schriftelijk.

Daarnaast kun je zelfstandig werken, een hoop informatie onthouden en goed meedenken met de klant. Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, kent de Wet bescherming persoonsgegevens en bent je ervan bewust dat je voorzichtig moet zijn met persoonlijke informatieverstrekking.

 • Wat wij bieden : Je krijgt een uitdagende functie voor 24-38 uur;Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je krijgt in de avonden een toeslag van 25% en op zaterdag een toeslag van 50%;Je krijgt een training die goed staat op je cv;
 • Je werkt in een jonge, ambitieuze organisatie;Je krijgt een salaris dat afhankelijk is van jouw opleiding, ervaring en leeftijd;
 • Je werkt op het goed bereikbare hoofdkantoor in Heerlen;Tot begin december werk je alleen op werkdagen en -tijden. De maand daarop soms ook op zaterdag of in de avonduren.

  Wat wij vragen : Minimaal mbo-werk- en -denkniveau; Je bent 5 dagen per week voor 24-38 uur beschikbaar;Je hebt kennis van zorgverzekeringen en bent bij voorkeur in het bezit van diploma WFT-

  Zorg;Je beheerst uitstekend Nederlands en Engels en kunt werken met MS Office;Je bent enthousiast, houdt ervan om mensen te helpen en bent flexibel ingesteld.

  Je kunt functioneren in een hectische, drukke omgeving. Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier