VERZORGENDE IG (THUIS)ZORG De Egthe
Zuyderland
Echt, NL
9 dagen geleden

We starten vanuit een team in De Egthe. Samenwerking met collega’s is belangrijk vandaar dat we op een centraal punt starten.

We gaan van cliënt naar cliënt en spelen hierbij zoveel mogelijk in op de wensen van de cliënten. Aangezien je bij de cliënt thuis komt, worden de werkzaamheden persoonlijk.

Zo vertelt onze cliënt uit Sint Joost dat ze zich verheugt op de komst van de medewerker van Zuyderland, elke dag weer! De medewerker helpt haar waar het nodig is, maar laat de regie zo veel mogelijk bij haar zelf.

Dat vindt Truus erg belangrijk!

WAT GA JE DOEN?

Als Verzorgende IG in de (thuis)zorg ben je klantgericht, initiatiefrijk en kun je zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren.

Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van zorg conform de zorgleefplannen met inachtneming van richtlijnen en protocollen.

Je hebt tevens een observerende rol ten opzichte van de cliënten om zo veranderingen in de lichamelijke en / of psychische toestand of in de behoefte aan zorg en / of dienstverlening, te signaleren.

Het toedienen van medicatie en toezien op het juiste gebruik hiervan, is ook een belangrijke verantwoordelijkheid die je draagt.

Voor jou is het vanzelfsprekend om te werken vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij ruimte is voor eigen ideeën, verbeteringen en feedback.

WIE BEN JIJ?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Je hebt van nature affiniteit om ouderen te begeleiden en te verzorgen.
 • Kernwaarden : klantgericht, flexibel, verantwoordelijkheidsgevoel, teamspeler en oplossingsgericht.
 • Het is van belang dat je jezelf kunt inleven in de cliënt, luistert naar zijn of haar wensen en kunt onderhandelen over de uit te voeren werkzaamheden.
 • WAT BIEDEN WIJ?

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot omzetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • De arbeidsduur is in overleg bespreekbaar; er wordt gewerkt in diensten (geen gesplitste diensten).
 • Het salaris is conform FWG 35.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Binnen onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals : verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4;
 • werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties);
 • verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo); mogelijkheid om symposium te bezoeken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier