Pijpfitter
Co-Flex
Bergen op Zoom, NL
7 dagen geleden

Voor diverse opdrachtgevers regio Bergen op Zoom zijn wij met regelmaat op zoek naar pijpfitters.

Als pijpfitter ben je verantwoordelijkheid voor het fabriceren, monteren en demonteren van leidingwerk. Je kunt zelfstandig inmeten, werken aan de hand van Iso-

tekeningen, werken met chargenummers en je kunt hechtlassen. Ook heb je materiaalkennis van o.a. koolstof en RVS.

Daarnaast heb je ervaring met het werken in de petrochemische industrie, maar kun je ook in de werkplaats functioneren. Ook ben je bekend met de veiligheidsvoorschriften, het werken met werkvergunningen en LMRA.

Functie-eisen :

 • Relevante werkervaring of MBO opleiding richting techniek;
 • VCA basis is een pré;
 • Flexibel inzetbaar;
 • Geen hoogtevrees;
 • Je kunt goed samenwerken;
 • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

  Bedrijfsomschrijving :

  Co-Flex is sinds 2010 een nationaal en internationaal opererend technisch projectenbureau. Wij zijn actief in de petrochemie, scheepsbouw, machineonderhoud en gebouwgebonden installatiewerken.

  Vanuit onze jarenlange expertise bieden wij een veelheid aan mogelijkheden voor werk, opleiding en een loopbaan. Wij bieden onze opdrachtgevers oplossingen voor projecttechnische vraagstukken d.

  m.v. het beschikbaar stellen van gekwalificeerd technisch personeel en het adviseren in flexibiliseringsvraagstukken. Co-

  Flex beschikt over ervaren technische professionals die ingezet kunnen worden voor bepaalde tijd t.b.v. kennis, ondersteuning, uitvoering en / of advisering.

  Hierdoor creëren wij optimale flexibiliteit. Wij zijn inmiddels succesvol binnen de grenzen van Nederland, Duitsland, België en daarbuiten.

  Co-Flex groeit nog steeds en heeft met toonaangevende opdrachtgevers uitstekende relaties en (raam)overeenkomsten. Co-Flex is continu op zoek naar lassers, pijpfitters en andere technische vaklieden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier