Adviseur MER en buitengebied
JobLeads
Arnhem, Netherlands
2 dagen geleden
source : JobLeads

SAB heeft een ambitieus en enthousiast team van circa 35 adviseurs en deskundigen met vele uiteenlopende disciplines.

Met een flinke dosis ervaring en een frisse blik zetten we iedere dag alles op alles om de ambities van onze opdrachtgevers waar te maken.

Wij werken aan duurzame plannen binnen een dynamische markt met continu veranderende wet- en regelgeving.

We slaan bruggen en zorgen voor realistische oplossingen.

Ben jij een planoloog of jurist omgevingsrecht met ervaring met bestemmingsplannen buitengebied en het opstellen van MERren?

Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Een planoloog of jurist met ruime ervaring met het opstellen van bestemmingsplannen buitengebied, planMERren en projectMERren.

Binnen SAB ben je de leidende adviseur voor de m.e.r.

en plannen in het landelijk gebied.

Je beschikt over de specifieke kennis die nodig is om ruimtelijke plannen in het landelijk gebied te kunnen maken, onder andere over natuurwetgeving en de landbouwsector.

Ervaring met het proces bij de commissie voor de milieueffectrapportage is een pre. Je hebt een relevante opleiding gevolgd, te weten planologie, ruimtelijke planning, sociale / economische geografie of Nederlands recht.

Je bent vakinhoudelijk en communicatief sterk en gericht op samenwerking.

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en beschikt over uitstekende contactuele, mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Je werkt met hoogopgeleide professionals in een open, informele bedrijfscultuur.

Binnen ons bureau is er veel ruimte voor eigen initiatief.

We werken hard maar houden er zeker ook van om af en toe te ontspannen onder het genot van een borrel. Bovendien bieden we arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Edwin Harleman via telefoonnummer 026-3576911. Geïnteresseerd?

Mail dan jouw CV en portfolio met begeleidend schrijven naar personeelszaken sab.nl, onder vermelding van 'vacature Adviseur MER en buitengebied' en vacaturenummer 2018005025.

Of stuur het per post naar : SAB t.a.v.

personeelszaken Postbus 479 6800 AL Arnhem

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier