Software Engineer Beckhoff (robot applicaties)
Marel
Lichtenvoorde
4 dagen geleden

De Organisatie

Marel is een internationale leverancier van geïntegreerde systemen, producten en diensten voor de vis-, vlees- en pluimvee-

industrie. Wereldwijd werken 5400 medewerkers voor onze merken Poultry Processing, Further Processing, Meat Processing en Fish.

Ons bedrijf kenmerkt zich door de waarden : unity, innovation en excellence.

Marel Meat

De werkmaatschappij Marel Meat richt zich op het ontwerpen, produceren en installeren van machines voor de vleesverwerkende industrie.

Hierin zijn wij wereldmarktleider. Naast de vestigingen in Lichtenvoorde en Boxmeer (NLD) hebben we in een groot aantal landen een regionaal kantoor.

De functie

Marel Meat is wereldwijd toonaangevend in het faciliteren van de eerste stap in het vleesverwerkingsproces : het slachtproces.

De uitdaging voor de vleesindustrie is tegenwoordig om productietechnieken toe te passen die voldoen aan de toenemende wensen van de klanten, maar ook aan alle regels op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Marel Meat heeft de kennis en ervaring die vereist is voor het leveren van geavanceerde verwerkingssystemen die uiteindelijk voedselproducten van hoge kwaliteit produceren voor onze klanten.

Als Software Engineer ben je werkzaam binnen de afdeling Elektro & Besturing in Lichtenvoorde. Je bent mede verantwoordelijk voor het detailontwerp en het programmeren van nieuwe Beckhoff en (Yaskawa) robot applicaties.

Op basis van jouw expertise en ervaring ben je nauw betrokken bij het testen en het inbedrijfstellen van de applicatie bij de klant.

Het in bedrijf stellen gebeurt zowel in binnen- als buitenland.

Het profiel

 • Je beschikt over minimaal een hbo-opleiding met als specialisatie besturingstechniek, elektrotechniek of industriële automatisering;
 • Je hebt kennis van vision-based robotsystemen (Yaskawa), besturingen (PC-Based control technology van Beckhoff), servo-
 • applicaties- en bussystemen;
 • Je bent bereid om de software te testen en inbedrijf te stellen in binnen- en buitenland;
 • Bij het programmeren van de besturingssystemen weet je rekening te houden met de vereiste veiligheidseisen;
 • Je vindt het een uitdaging om in multidisciplinaire teams te werken;
 • Beheersing van de Engelse taal (Duits is een pré);
 • Je bent bereid om ca. 50% (inter)nationaal te reizen.
 • Wij bieden

  Marel biedt je volop ruimte om je te ontwikkelen. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen.

  Logisch hierbij is dat je begeleid en ondersteund wordt door de organisatie. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

  Bij Marel liggen de uitdagingen voor het grijpen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier