Traineeship hbo-verpleegkundige
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
29 dagen geleden

Afdeling

Je maakt als trainee onderdeel uit van de divisie Interne Geneeskunde en Dermatologie (DIGD). De DIGD heeft een breed werkveld.

Patiënten zijn vaak langdurig of levensbedreigend ziek en de zorg is complex en uitdagend. Het UMC Utrecht ontvangt regelmatig patiënten die in een ander ziekenhuis niet kunnen worden geholpen.

De diversiteit aan aandoeningen is groot. We behandelen bijvoorbeeld patiënten met infecties, maar ook met huidziekten, maag-

en darmziekten of nierproblemen. Naast chronische patiënten worden er ook patiënten opgenomen met spoedeisende klachten en zijn er specialismen die een combinatie zijn van een interne aandoening en een chirurgische behandeling.

Artsen, verpleegkundig specialisten, senior verpleegkundigen en verpleegkundigen werken nauw samen om de vaak moeilijke gezondheidsvraagstukken het hoofd te bieden en de patiënten de beste zorg te geven.

Kortom : meer dan genoeg uitdagende vraagstukken waaraan jij gaat meewerken!

Profiel

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande omschrijving, dan maken we graag kennis met jou. Je hebt maximaal één jaar geleden de voltijdopleiding hbo-

afgerond. Je wilt ziekenhuiservaring opdoen en onder begeleiding werken aan je ontwikkeling als professional. Daarnaast vind je het interessant om op verschillende afdelingen het verpleegkundige vak te leren.

Je beschikt over goede sociale vaardigheden. Vanwege de complexe patiëntgroep en dynamiek op de afdeling is het belangrijk dat jij je flexibel opstelt als de omstandigheden daarom vragen.

Als je interesse hebt in een vervolgcarrière in het UMC Utrecht, als verpleegkundige of in een ander vak, is dat een pre.

Het salaris voor deze 89-100% functie bedraagt maximaal € 2.996,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar, met goede doorstroommogelijkheden.

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, opleidingsmogelijkheden en persoonlijk budget.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao universitair medische centra (UMC).

Bijzonderheden

Er zijn in totaal zes traineeplekken beschikbaar. Het traineeship start op 1 oktober 2018 en eindigt op 30 september 2019.

Aansluitend heb je vele mogelijkheden om in te stromen in vacatures van onze divisie, of van andere divisies van het UMC Utrecht / Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ).

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier