Senior Sales & Marketing Adviseur (reageren niet meer mogelijk)
Projactive
Den Haag, Netherlands
27 dagen geleden

Functie

Voor een privaat-publieke netwerkorganisatie (15 m / v) op het gebied van slimme, duurzame, sociale mobiliteit ("lean & green") zoeken wij met spoed een interim Senior Sales & Marketing Adviseur.

De organisatie wordt gefinancierd door de overheid en omvat een gezonde mix van kennis, creativiteit en daadkracht binnen een omgeving waarin invloedrijke partijen samenkomen.

Met meer dan 500 partners over de hele wereld bedenkt en realiseert onze opdrachtgever tastbare oplossingen voor een duurzame en economisch betere wereld.

Als uitvloeisel van twee van haar grootste initiatieven heeft de organisatie een nieuw programma gelanceerd om voor transportbedrijven en hun opdrachtgevers inzicht te krijgen in hun transportprestatie.

Om deze nieuwe activiteit stevig in de markt te zetten zoekt de organisatie ondersteuning bij het opzetten en aansturen van zowel het Sales als het Marketing proces.

Als interim Senior Sales & Marketing Adviseur ben je verantwoordelijk voor het opzetten van het gehele commerciële proces, waarbij je ook toeziet op de effectieve uitvoering ervan.

Het doel is om op korte termijn de relatie met resellers en partners uit te breiden en een stevige groei te realiseren in het aantal deelnemers aan het programma.

Om dat te realiseren zul je deze partijen dan ook persoonlijk gaan bezoeken om hen te overtuigen van de grote toegevoegde waarde van het programma.

Het betreft een brede verantwoordelijkheid waarbij de primaire focus ligt op het opzetten van diverse processen op het gebied van o.

a. : marketing, propositie & pricing, sales & acquisitie, support & helpdesk en CRM & marcom.

Functie-eisen

 • Relevante HBO-opleiding;
 • Ervaring met marketing & sales management en het opzetten en implementeren van commerciële processen binnen een dienstverlenende organisatie;
 • Ervaring met het ontwikkelen van proposities binnen dienstverlening en het vermarkten daarvan;
 • Je bent zeer zelfstandig, innovatief, analytisch, ondernemend en resultaatgericht;
 • Je hebt een klantgerichte en pro-actieve instelling, uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;
 • Kennis, ervaring en / of affiniteit met de logistieke sector is een pre, evenals enige IT-affiniteit;
 • Arbeidsvoorwaarden

  Startdatum bij voorkeur zo snel mogelijk. De interim-periode is min. 3 tot 6 maanden, met optie op verlenging, voor 32-40 uur per week.

  Dit project kan zowel op detacheringsbasis als freelancebasis worden vervuld.

  Organisatie

  Onze opdrachtgever is een privaatpublieke netwerkorganisatie voor slimme, duurzame en sociale mobiliteit.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier