Weekendhulp in Hendrik-Ido-Ambacht
Hans Anders
Hendrik ido ambacht, NL
60 dagen geleden

Onze weekendhulpen zijn enthousiast

Onze weekendhulpen zijn het aanspreekpunt voor onze klanten en daarom hét visitekaartje van Hans Anders. We vinden het belangrijk dat ze onze klanten positief benaderen en onze deskundigheid en topservice benadrukken.

Onze weekendhulpen hebben nét dat beetje extra : ze zijn gedreven en dienstverlenend en hebben gevoel voor mode en stijl.

Dat we zulke hoge eisen aan de communicatieve vaardigheden van onze medewerkers stellen, heeft tot nu toe uitstekende resultaten opgeleverd.

9 op de 10 klanten geeft aan (zeer) tevreden over onze service te zijn. Die hoge klantwaardering vertaalt zich natuurlijk door naar een prettige werksfeer.

Wat ga je doen?

Als weekendhulp bij Hans Anders ben je hét aanspreekpunt voor klanten in de winkel. Je verleent altijd optimale service en adviseert klanten over montuurvormen, montuurkleuren en soorten brilglazen.

Ook verricht je eenvoudige hoormetingen en verkoop je hoortoestelaccessoires. Door het stellen van de juiste vragen zorg je ervoor dat iedere klant de winkel verlaat met een product dat perfect aansluit bij zijn wensen.

Daarnaast draag je er zorg voor dat de winkel er altijd tiptop en stralend uitziet.

Wie ben jij?

 • Je volgt een opleiding op minimaal MBO-niveau
 • Je bent geïnteresseerd in het optiek- en audiovak en gemotiveerd je hierin te verdiepen en te ontwikkelen
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden; je kunt goed luisteren naar zowel klanten als collegas en staat open voor feedback
 • Je hebt een dienstverlenende instelling; klanttevredenheid en klantbinding staan bij jou voorop
 • Je bent beschikbaar op zaterdag en eventuele koopavonden, koopzondagen en in vakanties
 • Ervaring in de detailhandel is een pre
 • Wat we je bieden

  We bieden je een uitdagende werkomgeving met betrokken collegas en een fijne werksfeer. Daarbij bieden we je een trainingsdag speciaal gericht op weekendhulpen.

  Hier leer je de basis van klantgerichtheid en leer je alles over onze diensten en producten. Uiteraard bieden we een prima salaris en een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier