Meewerkend Logistiek Coördinator ( m/v) omgeving Overijssel
WVI Bedrijfsdiensten b.v.
Dedemsvaart, NL
23 uur geleden

In verband met de toenemende warehouse activiteiten is onze opdrachtgever op zoek naar een Meewerkend logistiek coördinator.

Als logistiek coördinator ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de goederenstromen in onze warehouses.

Je draagt zorg voor de registratie van inkomende en uitgaande goederen en levert de gegevens aan voor de facturatie. Je informeert dagelijks onze opdrachtgevers over de actuele voorraden in onze Warehouses

Functie-eisen :

 • Heb je MBO+ werk - / en denkniveau?
 • Je hebt ervaring in de logistiek
 • Je kent de term WMS systeem
 • Je bent een echte teamspeler
 • Je bent geboren om uitdagingen aan te gaan en samen met je team resultaten te behalen
 • Je hebt oog voor detail en neemt graag het initiatief
 • Bedrijfsomschrijving :

  WVI Werk Voor Iedereen WVI Uitzendbureau & bedrijfsdiensten is met ruim 11 jaar gespecialiseerd in flexibele arbeid. Bij WVI kunt u als opdrachtgever terecht voor flexkrachten, werving & selectie, payroll en detacheren.

  Wij Leveren passende flexkrachten die op een unieke manier geselecteerd worden volgens onze formule. Daarbij selecteren wij onze flexkrachten niet alleen op kennis, ervaring en kunde, maar wij besteden ook veel aandacht aan de persoonlijkheid, opleidingsmogelijkheden, ambities en motivatie van de flexkracht.

  Door onze 24 / 7 service kunt u altijd en direct rekenen op invulling of vervangend personeel. Bent u nieuwsgierig naar onze aantrekkelijke en concurrerende prijsstelling?

  Neem gerust contact met ons op : 036-525493.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier