Magazijnmedewerker
Randstad
Schiphol, NL
8 dagen geleden

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je op zoek naar een fysieke baan waarbij je je niet snel verveeld? Bij Swissport op Schiphol zijn we op zoek naar een hardwerkende, gemotiveerde en fysiek sterke magazijnmedewerker voor 40 uur in de week.

Swissport is verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van alle luchtvracht die de vliegtuigen verlaat om vervolgens verder getransporteerd te worden via vliegtuigen.

Is geen uitdaging voor jou te gek en heb jij altijd al op Schiphol willen werken? Dit is je kans om je logistieke carrière te starten over te vervolgen.

Als magazijnmedewerker bij Swissport help jij dagelijks mee aan een optimale verwerking van al die luchtvracht. Je ondersteunt bij het opbouwen en afbreken van vliegtuigpallets en -

platen en je bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van alle luchtvracht.

Bij Swissport wordt er 24 / 7 gewerkt. Dat betekent dat ze een bepaalde flexibiliteit van je vragen, maar dan kun je wel fulltime aan de slag!

Wat krijg jij als magazijnmedewerker bij Swissport?

 • Een salaris tussen €9,18 (geen ervaring) en €11,46 (aantal jaar ervaring in de logistiek) met kans op loonstijging
 • Een fulltime baan op een prachtige locatie voor langere tijd
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten tot maximaal €145,- per maand (€0,19 per km)
 • Interessante toeslagen van 30% tussen 22.00 en 06.00 uur en 50% in het weekend, waardoor je salaris oploopt tot tussen de €11,84 en €17,19 per uur
 • Wat vragen wij van jou als magazijnmedewerker bij Swissport?

 • Enige ervaring in de logistiek, het rijden op een heftruck of in het magazijn (is een grote pré)
 • Een flexibele houding (je kunt voor veel verschillende diensten worden ingepland)
 • Je spreekt Nederlands en / of Engels
 • Je bent in staat om fysiek werk te verrichten in een lawaaiige omgeving
 • Je woont minimaal 8 jaar in Nederland en hebt geen strafblad (in verband met het verkrijgen van een screening van de Koninklijke Marechaussee)
 • Is Schiphol de place-to-be voor jou en wil jij aan de slag als magazijnmedewerker bij Swissport? Wij willen dan graag in contact met je komen om een intakegesprek met je in te plannen.

  Stuur ons een korte motivatie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met of bel naar 020-3420947. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier