Fulltime, tijdelijk of vakantie werk? Kom werken in het groen! (Utrecht)
Groene Hart Service Personeelsdiensten
NL
33 dagen geleden
source : GrabJobs

Zoek jij goedbetaald fulltime, tijdelijk of vakantie- werk? Kom werken in het groen! Als medewerker groenvoorziening krijg jij de verantwoordelijkheid over de aanleg of het onderhoud van particuliere tuinen, gemeentelijk groen en semioverheidsinstellingen.

Binnen jouw takenpakket kunnen taken behoren als : schoffelen , snoeien, bosmaaien , motorkettingzagen en bladblazen.

Wij kijken naar jouw interesse en mogelijkheden en gaan op zoek naar een geschikt project waar jouw kwaliteiten het best tot hun recht komen.

Naast een leuke werkplek en de mogelijkheid tot het uitbreiden van jouw ervaring kun jij bij ons ook verschillende cursussen volgen.

Wil jij leren bosmaaien en hier een certificaat voor behalen? Of zou jij graag een E’ achter jouw eerder behaalde B-rijbewijs hebben staan?

Wij denken graag met je mee! Bij wederzijdse tevredenheid kun jij voor langere tijd aan de slag in de groenvoorziening. Ga voor meer informatie naar : https : / / groenehartservice.

nl / vacature / 4656 / fulltime-tijdelijk-vakantie-werk-kom-werken-groen-utrecht /

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier