Aankomend Technisch Operationeel Beheerder (ploegen), Veldhoven
ENGIE
Netherlands, North Brabant , Veldhoven
12 dagen geleden

Voor onze klant in de High Tech industrie zijn wij op zoek naar schoolverlaters met passie en interesse voor techniek. Wil jij je carrière een serieuze kans geven, dan ben jij wellicht onze nieuwe Aankomend Technisch Operationeel Beheerder.

Functieomschrijving

Als Aankomend Technisch Operationeel Beheerder voer je complexe werkzaamheden altijd onder supervisie uit. Op deze wijze bieden we je een vangnet, zodat je installaties en processen op een veilige wijze leert bewaken en bedienen.

De werkzaamheden variëren van het verhelpen van (ver)storingen aan een diverse installaties tot het veiligstellen van installatiedelen volgens de geldende LOTO-

procedures. Deze werkzaamheden pak jij altijd samen met een senior op. Dit doe je op basis van de aanwezige kennis en kunde of door het inzetten van externe partijen.

Hierdoor sleutel je minder maar zal je technische horizon enorm snel verbreden.

Binnen deze functie verwachten we dat je binnen 2 jaar kunt overstappen naar de functie van Technisch Operationeel Beheerder.

Waar houd jij je zoal mee bezig :

 • Het lopen van de controle rondes, beoordelen van de diverse technische installaties, rapporteren van afwijkingen
 • Naast je activiteiten in het veld’ is er een rol voor je weggelegd in de meldkamer voor het aannemen van meldingen en het monitoren of systemen binnen specs draaien
 • De installaties waar je oa mee te maken krijgt :

  Complexe elektrische, Gas, Behandeld water, Klimaat, Perslucht, Chemicaliën, Koude, Noodstroom en Gebouw gebonden installaties.

  Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-3 niveau in de richting van mechatronica en / of elektrotechniek
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
 • Herken jij jezelf in de volgende competenties :

  Leergierig, Flexibel, Klantvriendelijk, Zelfverzekerd en Stressbestendig en wil je werken in een dynamische omgeving waar passie en kunde voorop staan?

  Dan nodigen wij je graag uit voor een 1e gesprek om zo een nog duidelijker beeld te geven van onze werkzaamheden.

  Indien het 1e gesprek van 2 kanten goed bevallen is, zal er een 2e gesprek ingepland worden, waarna wij je mee zullen nemen voor een rondleiding langs de techniek , om het zo nog tastbaarder te maken.

  Wat bieden wij je

  Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings-

  en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

  Bedrijfsinformatie

  ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

  We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources.

  ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen.

  Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  ENGIE Services Zuid valt onder ENGIE Services Nederland en biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening.

  Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

  Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Deventer, Halsteren, Maastricht-

  Airport, Oisterwijk, Terneuzen Veldhoven en Venlo en diverse projectlocaties verspreid over de provincies.

  Contactinformatie

  Solliciteer meteen via de button en upload je cv met motivatie! Vragen over deze vacature? Neem contact op met Petra van Dommelen via 06 226 671 67 of via mail Petra.

  van.dommelen engie.com.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier