Poliklinisch apotheker
Gelre
Apeldoorn, Netherlands
10 dagen geleden

Afdeling

De Gelre apotheek is de poliklinische apotheek van het Gelre ziekenhuis. Buiten kantooruren is deze apotheek tevens dienstapotheek voor Apeldoorn en omstreken.

Naast ontslag- en poliklinische receptuur leveren wij ook medicatie voor een aantal instellingen. Er is een intensieve samenwerking met de ziekenhuisapotheek en de poliklinische apotheek van het Gelre ziekenhuis te Zutphen.

In de Gelre apotheek zijn 2 apothekers, 1 farmakundige en 22 assistentes werkzaam.

Werkzaamheden

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven en communicatief vaardige collega die een passie heeft voor transmurale patiëntenzorg.

In nauwe samenwerking met intra- en extramurale zorgverleners ben je actief betrokken bij de organisatie van infusietherapie in de thuissituatie.

Ook draag je zorg voor de organisatie van diverse projecten binnen het ziekenhuis. Tenslotte ben je op werkdagen, in samenwerking met je collega, beschikbaar voor vragen van assistentes, patiënten en zorgverleners.

Uiteraard ben je dan ook verantwoordelijk voor de medicatiebewaking en receptcontrole.

Ons aanbod

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO apothekers in dienstverband (KNMP, 2017). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling (24-

40 uur p / w) voor een periode van 4 maanden, met eventuele mogelijkheid tot verlenging van de arbeidsduur.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier