Product Marketeer
Randstad
Apeldoorn, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Product Marketeer

Heerlijk eten, daar wil je toch maximaal van genieten? Met het uitgebreide assortiment bestek, keukenmessen en pannen van deze opdrachtgever wordt ieder etentje gegarandeerd een succes.

Als Product Marketeer ga je aan de slag in een team van 27 enthousiaste collega’s als gezamenlijk doel ontwikkeling, marketing en (wereldwijde) verkoop en distributie van de merken en producten te realiseren.

Je verdiept je in de trends en weet als geen ander wat de behoefte is in de markt, zowel in Europa, het Midden-Oosten, Azië en de VS.

Je bent innovatief en in staat om een toekomstbestendig productportfolio samen te stellen. Je draagt bij aan het succes van het product en speelt een sleutelrol in de ontwikkeling, productie en verkoop daarvan.

Je bewaakt de marge, de timing en klanteneisen en stuurt tijdig bij indien nodig. Je hebt oog voor detail, maar overziet ook het totaalplaatje.

In jouw rol als Product Marketeer heb je een belangrijke en sturende rol binnen het Product Development team en rapporteer je aan de Marketing Manager.

Je bent de schakel tussen de verschillende afdelingen en zal ook direct worden betrokken bij klantprojecten.

Je komt te werken in een uitdagende en flexibele organisatie, waar je verschil kunt maken als je bereid bent eigen initiatief en verantwoordelijkheid te nemen.

De bedrijfscultuur is professioneel, no-nonsens en je werkt in een hecht teamverband.

De ideale kandidaat heeft :

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de Product Marketing en / of Development
 • Energie, zelfvertrouwen en een positieve uitstraling
 • Een proactieve instelling
 • Oog voor details en overziet het geheel
 • Sociale vaardigheden om als link tussen afdelingen en klant te kunnen fungeren
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Een analytisch vermogen, is stressbestendig, nauwkeurig en resultaatgericht
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je salaris wordt gebaseerd op functie, ervaring en opleiding. De salarisindicatie voor deze functie is €2700,00 bruto per maand.

  Als aanvulling op je salaris zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een ondernemende en dynamische organisatie waarin volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

  Interesse?

  Solliciteer dan via de button of stuur direct je CV naar nadeche.swaen nl.randstad.com.

  Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Nadeche Swaen op telefoonnummer 055-5288830.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier