Engineer Kabels & Leidingen
Nivel
Gouda, NL
12 dagen geleden

Je komt terecht in de dynamische wereld van de ondergrondse infra en de kabels en leidingen. Dit aspect gaat een steeds prominentere rol spelen binnen projecten.

Het team waarin je komt te werken, wordt ingevlogen voor het kabels & leidingen aspect binnen civieltechnische projecten.

Er wordt gewerkt voor aannemers, ingenieursbureaus en overheden.

Binnen het team ben jij de Engineer die (ondermeer vanuit de KLIC) aan de slag gaat met het ontwerpen, tekenen en engineeren van de verleggingen van Kabels & Leidingen (Elektra, Gas en Water), ondermeer binnen grote infrastructurele projecten in zowel moderne als traditionele contractvormen.

Dit doe je onder meer met behulp van AutoCAD en GIS.

Je kijkt kritisch naar de door de opdrachtgever gestelde eisen en gaat aan de slag met het bepalen van tracés en verleggingen waarbij je ook de kostenbepaling gaat doen, of hierin verder gaat ontwikkelen.

Je krijgt de kans om binnen deze ambitieuze club in de loop der jaren verder door te groeien binnen het bedrijf, bijvoorbeeld naar de rol als Coördinator Kabels&Leidingen.

Functieeisen

Minimaal MBO, liefst HBO werk- en denkniveau

Ervaring met AutoCAD en bij voorkeur ook met GIS

Aantoonbare ervaring met de werkvoorbereiding van kabels- en leiding projecten

Ervaring met de WION, KLIC en NKL (Nadeelcompensatieregeling verleggen Kabels en Leidingen)

Je hebt ervaring binnen de civiele techniek en met Kabels en Leidingen (Gas, Water en Elektra)

Je bent in staat om een KLIC te interpreteren en je bent bekend met NLCS en IMKL. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Daarnaast ben je bedreven in Word en Excel, enthousiast en stressbestendig.

Bedrijfsomschrijving

Dit adviesbureau ontzorgt overheden en aannemers op het gebied van de ondergrondse infra. Hierbij zijn engineering, contract-

en risicomanagement hun specialiteit. Daarnaast is dit bureau specialist in het uitbrengen van advies van verleggingen van kabels en leidingen, waarbij aannemers, opdrachtgevers en nutspartijen vanuit een civieltechnisch én commercieel perspectief tijdens grootschalige infraprojecten worden geadviseerd.

Ook zijn zij actief op gebied van omgevingsmanagement, waarbij op doortastende en respectvolle wijze de belangen van alle stakeholders worden behartigd.

Het bedrijf zit op een centraal gelegen en prachtige locatie. Er wordt met een hecht team van vakmensen gewerkt aan kleine en ook grote spraakmakende projecten.

Vanwege de groeiende werkvoorraad zijn zij op zoek naar talent op gebied van kabels en leidingen om hun team structureel mee uit te breiden!

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt een uitdagende functie bij een vooraanstaande partij op een prachtige werklocatie tegemoet zien. Dit wordt aangevuld met uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals uitstekend salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, vakantiegeld, 25 vakantiedagen, uitzicht op vast contract en volop doorgroeimogelijkheden met opleidingen en cursussen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier