Financieel Administratief medewerker Debiteuren - Ede
DB Schenker
Ede
9 dagen geleden

Your tasks

Voor onze vestiging Landtransport in Ede, zijn we op zoek naar een cijfermatig en analytisch sterke medewerker die zeer goede kennis heeft van Excel.

De functie

Het constateren en analyseren van afwijkingen in automatisch afgerekende zendingen en het zoeken naar oplossingen hiervoor

Het uitvoeren van kostenberekeningen voor geleverde diensten aan klanten in het geval van niet geautomatiseerde tarieven en het daarvoor opstellen van facturen

Zorg dragen voor tijdige, volledige en juiste facturatie van toebedeelde klanten met klantspecifieke wensen

Het regelmatig onderhouden van contact met klanten alsmede collega's in binnen- en buitenland met betrekking tot vragen en problemen met facturen

Wij vragen

Beschikt minimaal over afgeronde MBO diploma. Kandidaat heeft MBO+ / HBO denkniveau.

Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Aantoonbare ervaring met geautomatiseerde systemen. Daarnaast beschik je over zeer goede kennis van Excel

Ervaring binnen de logistieke sector

Cijfermatig sterk onderlegd

Tevens nauwkeurig, analytisch, betrouwbaar, collegiaal en flexibel

Wij bieden

 • Werken in een team, in een transparante organisatie met vestigingen wereldwijd. Een werkomgeving waarbij kwaliteit en een collegiale werksfeer zeer hoog in het vaandel staan.
 • Een marktconform salaris samen met ambitieuze doelstellingen die jij in samenwerking met collega's voor ons bedrijf zal gaan realiseren.

  Wij bieden dit met daarnaast natuurlijk voldoende ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Jij komt te werken bij de Top 3 speler wereldwijd binnen de logistiek.

  Bij Schenker is geen dag hetzelfde, veel bedrijven zeggen het, bij ons is het zo!' Een pre- employmentscreening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier