Projectleider Civiele Techniek
YACHT
Zuid-Holland
8 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor civieltechnische projecten, vanaf het eerste ontwerp tot en met de oplevering.

Je geeft leiding aan de aan jouw toegewezen projectmedewerkers. Je organiseert mensen, materieel en materiaal zo efficiënt en effectief mogelijk.

Je draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de uitvoering en het correct afwikkelen van contractwijzigingen. Je draagt zorg voor talentontwikkeling en begeleidt en coacht medewerkers.

Ook draag je zorg voor de kostenbewaking en voortgangscontrole van het project, bewaak je de verrekening van bestekwijzigingen, meer-

en minderwerk en verzorg je afrekeningen met de aannemers.

De werken waar je verantwoordelijk voor wordt, kunnen divers van aard zijn. Het gaat bijvoorbeeld om aanleg, onderhoud en reconstructie van binnenstedelijke infra, riolering, watergangen, beschoeiing en kunstwerken.

Functie-eisen

Wat heb je nodig om zelfstandig je werk goed te kunnen doen?

 • HBO werk- en denkniveau; dat kan ook met een MBO-diploma en voldoende ervaring en aanvullende opleiding
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de rol van projectleider
 • enkele jaren ervaring met werken bij een gemeente, provincie of waterschap
 • je beschikt over relevante opleiding en ervaring als het gaat om projectmanagement
 • Je weet de medewerkers in je team te stimuleren en te motiveren, voor het beste resultaat
 • kennis van moderne contractvormen, waaronder UAV-gc
 • Je kent de juiste toonzetting als het gaat om het aanspreken van aannemers op het resultaat en gemaakte afspraken
 • in bezit van rijbewijs
 • Hoewel we met nadruk contact zoeken met professionals die op zoek zijn naar een baan, bemiddelen we ook met succes zelfstandigen (ZZP) in dit vakgebied.

  Arbeidsvoorwaarden

  Bij Yacht kun je alle kanten op :

  Kom je in dienst bij Yacht, en voer je diverse projecten uit bij onze opdrachtgevers? Daarvoor kennen we een prima CAO met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Een lease-auto behoort bij deze functie tot de mogelijkheden. Minstens even interessant zijn je ontwikkelmogelijkheden; leerzame projecten, aangevuld met opleidingen en cursussen.

  Want jezelf blijven ontwikkelen vinden we bij Yacht erg belangrijk.

  Geef je de voorkeur aan een dienstverband direct bij onze opdrachtgevers? Dat kan, want werving & selectie maakt een belangrijk deel uit van onze dienstverlening.

  Nieuwsgierig? Ik vertel je er graag méér over.

  Bedrijfsinformatie

  Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt.

  Ons doel is optimaal resultaat : professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

  Yacht detacheert professionals vanuit een dienstverband, maar bemiddelt ook voor vaste banen bij opdrachtgevers (werving & selectie)

  De opdrachtgevers van Yacht Construction & Infrastructure Rotterdam zijn met name gemeenten in Zuid Holland. Volg onze vacatures op www.yacht.nl / vacatures

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier