Grondstofplanner
Randstad
Wolvega, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Lijkt het jouw een uitdaging om dagelijks verantwoordelijk te zijn voor de grondstof voorraad bij onze opdrachtgever? Voor een bedrijf in Wolvega zijn wij op zoek naar een grondstofplanner!

Onze opdrachtgever is een bekende speler in de internationale markt. Het bedrijf heeft een eigen productielocatie in Wolvega en vanuit daar worden alle producten verstuurd.

Op de afdeling heerst een collegiale en informele sfeer. Je komt te werken in een team van twee andere planners en valt onder de afdeling Supply Chain.

Als grondstofplanner ben je verantwoordelijk voor de grondstoffenplanning en het signaleren van knelpunten in de grondstofplanning.

Daarnaast borg je ook de inkoopadministratie en heb je regelmatig overleg met het magazijn grondstoffen.

Je werkzaamheden zijn o.a. :

 • Je draagt zorg voor binnenkomst van de grondstoffen;
 • Je stemt met het magazijn de grondstofbehoefte af;
 • Je draagt zorg voor de operationele afhandeling van klachten met betrekking tot incorrecte leveringen in samenspraak met de inkoper;
 • Je zorgt voor een tijdige communicatie van de grondstofbehoefte.
 • Functie-eisen :

 • Afgeronde MBO+ / HBO opleiding richting de logistiek;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soort gelijke functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Verder ben je iemand die analytisch is ingesteld en een hands-on mentaliteit heeft. Je kunt prioriteiten stellen in je werkzaamheden en weet overzicht te houden in een dynamische werkomgeving.

  Er wordt een marktconform salarisgeboden met goede secundaire voorwaarden. Het betreft een fulltime functie waarbij de intentie is om iemand op termijn in vast dienstverband te nemen.

  Daarnaast zijn er voldoende doorgroei- en ontwikkel mogelijkheden binnen het bedrijf.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier