Warehouse employee
Randstad
Eindhoven, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

MAGAZIJNMEDEWERKER - EINDHOVEN - FULLTIME - DAG & AVOND DIENST - GEEN ERVARING VEREIST

Door uitbreiding van de werkzaamheden zijn we op zoek naar fulltime magazijnmedewerkers voor Promese. Het betreft een functie in zowel dag en avonddienst.

Wie is Promese :

Promese is een uniek en innovatief bedrijf op het Flight Forum in Eindhoven. Ze zijn een bedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van logistiek, maar nog jong van geest en energiek.

Sinds vorig jaar zijn ze gevestigd in Eindhoven. Het bedrijf is volop in beweging en daarom op zoek naar nieuwe medewerkers die samen met hen aan de toekomst van het bedrijf willen werken.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s maak jij de orders verzendklaar en help je mee met het inruimen van de binnenkomende goederen. Ook help je mee met de algemene voorkomende magazijn werkzaamheden.

De goederen die je hier voorbij ziet komen zijn zeer divers : CD's, DVD's, kleding, schoenen en seizoensgebonden producten.

Wat zoeken wij :

Een enthousiaste collega die pro-actief is, een zelfstandige en collegiale werkhouding heeft met een goed gevoel voor humor.

Je kan snel werken maar je blijft accuraat, je bent kwaliteitsbewust en bezit een gezonde dosis werklust. Je beheerst de Nederlandse en / of de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Een baan bij het leukste bedrijf van het Eindhovense Flight Forum in een gevarieerd team van collega's. Een moderne, uitdagende werkomgeving met de nieuwste pick-

pack- & sorteertechnieken middels Ipads en Ipods. Een goed toekomstperspectief met ruimte voor ontwikkeling en uitzicht op een contract bij Promese Logistics! Natuurlijk betalen we een marktconform salaris.

P.s. Promese is super gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer! (buslijn : Eindhoven Airport - halte "Cargo Forum")

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier