Medisch Assistent
St Jansdal
Harderwijk, Netherlands
2 dagen geleden

Wat ga je doen bij ons?

Wil jij als medisch assistent in ons ziekenhuis aan de slag? Wil jij breed inzetbaar zijn en ervaring opdoen binnen verschillende poliklinieken? Solliciteer dan nu!

Onze medisch assistenten hebben een belangrijke rol in het treffen van de voorbereidingen voor een goed verloop van de spreekuren en in het assisteren bij kleine handelingen.

Onze medisch assistenten zijn het visitekaartje van ons ziekenhuis, zij ontvangen en begeleiden onze patiënten op een klantvriendelijke en doeltreffende wijze.

Verder informeren onze medisch assistenten onze patiënten over onderzoeken en behandelingen en verzorgen zij de administratie van de polikliniek.

Hoeveel uur kom je bij ons werken?

Binnen ons ziekenhuis wordt de functie van medisch assistent voor minimaal 16 uur per week ingevuld. Afhankelijk van de vacature kan dit meer zijn.

Er wordt gewerkt volgens een rooster zodat je ruim van te voren weet welke dagen je werkt. In de functie van medisch assistent werk je op wisselende dagen.

Binnen St Jansdal werken wij met voornamelijk min-max contracten en fulltime contracten. Je krijgt in eerste instantie een contract aangeboden voor bepaalde tijd.

Ziekenhuis St Jansdal is een groot ziekenhuis dat veel in beweging is. Hierdoor doen zich regelmatig carrière mogelijkheden voor.

Als interne kandidaat heb je hier uiteraard voorrang op. Flexibiliteit is heel belangrijk binnen ons ziekenhuis, zo ook voor de functie van medisch assistent.

Waar kom je te werken?

Binnen ziekenhuis St Jansdal hebben wij een groot aantal poliklinieken waar patiënten uit onze regio behandeld worden. De meeste poliklinieken zijn ook enkele dagen per week vertegenwoordigd op onze buitenpoli's in Dronten en Nijkerk.

Wij kennen de volgende poliklinieken :

 • Anesthesie en pijnbestrijding;
 • Gynaecologie;
 • Interne geneeskunde;
 • Kindergeneeskunde;
 • Keel-, neus- en oorheelkunde;
 • Longgeneeskunde;
 • Maag-, darm- en leverziekten;
 • Mond- Kaak- en Aangezichtschirurgie;
 • Urologie.
 • Wil je kennismaken met ziekenhuis St Jansdal als werkgever, lees dan hier verder

  Wat breng je mee om succesvol te zijn?

  Om jouw rol als medisch assistent succesvol in te kunnen vullen binnen ons ziekenhuis, ben je in het bezit van een diploma doktersassistent.

  Voor de polikliniek mond-, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA) mag dat ook een diploma tandartsassistent zijn. Werkervaring als doktersassistent is altijd een pre.

  Belangrijk is dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst, je recente kennis van en ervaring hebt met medische terminologie en de diverse computersystemen je snel eigen kan maken.

  Zoek jij een ziekenhuis waarin jij met veel plezier en liefde voor de zorg je werk kan doen? Houd jij van een omgeving waar het om patiënten en patiëntveiligheid gaat?

  En wil jij ruimte hebben om te werken aan efficiency verbeteringen ter bevordering van de patiënt(veiligheid)? Dan zou dit wel eens jouw nieuwe baan kunnen zijn! Als jij je herkent in dit profiel, dan willen jouw toekomstige collega's graag kennis met je maken! Weet dat je in deze functie fysiek veel belast wordt omdat je veel staat, loopt en bukt.

  Een goede lichamelijk conditie helpt jou om deze functie uit te oefenen.

  Welke arbeidsvoorwaarden kun je verwachten?

  Ziekenhuis St Jansdal wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

  Daarnaast bieden wij een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een tijdelijk contract met -

  bij goed functioneren en ongewijzigde (organisatorische) omstandigheden - uitzicht op verlenging of omzetting van het contract naar onbepaalde tijd.

  Binnen ons ziekenhuis kennen wij zowel medisch assistenten in FWG 35 als in FWG 40. Het salaris van een medisch assistent in FWG 35 bedraagt minimaal € 1.

  890,- en maximaal € 2.797,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur). Het salaris van een medisch assistent in FWG 40 bedraagt minimaal € 1.

  853,- en maximaal € 2.742,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur). Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring.

  Daarnaast kennen wij een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 %.

  Wij verwachten dat je de waarden zoals die door het St Jansdal zijn verwoord in de Notitie identiteit respecteert.

  Wil je meer weten?

  Wil jij graag weten wat jouw mogelijkheden zijn als medisch assistent zijn? Laat dan jouw CV en motivatie achter en zodat wij je kunnen contacten.

  Wij gaan namelijk graag het gesprek met je aan om te kijken naar de mogelijkheden binnen ons ziekenhuis. Wij kijken dan ook met grote belangstelling uit naar jouw sollicitatie.

  Mocht je op voorhand vragen hebben, bel ons gerust via telefoonnummer 0341 - 46 39 00.

  Informatie over onze sollicitatieprocedure vind je hier. Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt deel uit van de procedure evenals het navragen van recente referenties.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  Hoe kun je solliciteren?

  Wij hebben regelmatig vacatures voor medisch assistenten. Om de zorg voor onze patiënten op de poliklinieken snel en effectief te kunnen voortzetten, willen wij graag op voorhand met meerdere medisch assistenten in contact komen.

  Mocht er dan een vacature ontstaan, dan ben je bij ons al bekend.

  Wil jij je carrière als medisch assistent binnen ons ziekenhuis vorm geven, solliciteer dan door op de onder staande knop te klikken.

  Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief in PDF voorzien van de inhoud van het document, je eigen naam en de vacaturenaam (bijvoorbeeld CV Jolanda Janssen medisch assistent.

  pdf of Motivatie Jolanda Janssen medisch assistent.pdf). Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan de afdeling Werving & Selectie.

  Wanneer kun je een reactie verwachten?

  De vacature staat zonder tijdsplanning op de website. Zodra je gesolliciteerd hebt, ontvang je binnen twee weken een reactie van ons.

  30.09.2018 Volg ons op :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier