Bouwkundig tekenaar (Revit /Autocad)
continu
Deventer, NL
4 dagen geleden

Bouwkundig tekenaar (Revit / Autocad)

Wij zoeken een enthousiaste bouwkundig tekenaar die zich bezig gaat houden met het uitwerken van ontwerpen en het vertalen van deze ontwerpen in BIM modellen.

Je werkt in teamverband aan hoogwaardige technische opgaven binnen de utiliteits- en woningbouwbouw. Je werkt voornamelijk met architecten uit de eigen organisatie, echter werk je ook met enige regelmaat de ontwerpen van internationaal bekende architecten uit.

Binnen de rol van bouwkundig Revit modelleur krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Een ondernemende en onderzoekende houding zijn je op het lijf geschreven. Daarnaast ben je goed bekend met de beschikbare BIM software, waarbij het goed kunnen werken met Revit een absolute must is.

Voor de functie van Junior Projectontwikkelaar voldoe je minimaal aan de volgende eigenschappen :

 • Je beschikt over een afgeronde HBO bouwkundige opleiding
 • Je beschikt over uitstekende vakinhoudelijke kennis en ervaring in de bouw
 • Je beschikt over commercieel inzicht
 • Je hebt een accurate persoonlijkheid
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent praktisch ingesteld en kan tegen een stootje
 • Je bent flexibel, zelfstandig en hebt een ondernemende instelling
 • Mocht jij niet aan alle functie eisen voldoen maar toch vinden dat deze baan helemaal bij je past? Trek dan je stoute schoenen aan en reageer direct!

  Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Salaris is marktconform daarnaast een goede secundaire arbeidsvoorwaarden pakket.

  Met een diversiteit aan projecten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie, restauratie, verbouw en onderhoud, mag onze opdrachtgever zich met recht allround noemen.

  Kwaliteit in dienstverlening en organisatie van het proces staan hoog in het vaandel. Korte lijnen en duidelijke afspraken voorkomen verspilling van tijd en geld en leiden tot realisatie van projecten binnen de afgesproken tijd.

  Onze opdrachtgever is een aannemer met visie, die voortdurend op zoek is naar nieuwe uitdagingen met behoud van kwaliteit.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier