Adviseur
Florere
Dordrecht, Netherlands
58 dagen geleden

Functie

Voor een ambitieus en innoverend ingenieursburo in Dordrecht zijn wij op zoek naar een ervaren adviseur-W in de installatietechniek.

Als adviseur werk je zelfstandig projecten uit en speel je soepel in op de behoeften van de klant. Je onderhoudt contacten en creëert kansen om de dienstverlening van onze opdrachtgever succesvol onder de aandacht te brengen.

Als adviseur-W ben je betrokken bij het ontwerpen van duurzame klimaatinstallaties in een grote diversiteit van gebouwen.

Het maken van haalbaarheidsstudies, voorontwerpen en inhoudelijke adviezen voor bestaande en potientiële klanten van de opdrachtgever behoren tot je takenpakket.

Je bent goed in staat geformuleerde adviezen te schrijven en klanten overtuigend te adviseren. Om innovatieve concepten en oplossingen te kunnen adviseren en realiseren maak je deel uit van een team met technisch deskundigen.

Samen met deze collega's werk je op enthousiaste en motiverende wijze bij het ontwikkel-, ontwerp- en realisatietraject.

Je pro-actief en wordt gezien als sparringspartner en zorgt voor optimale in- en samenwerking.

Gewenst functieprofiel Adviseur-W installatietechniek

 • HBO+ opleiding en / of academisch werk- en denkniveau op het gebied van energie- en installatietechniek, bij voorkeur aangevuld met HIT of andere vervolg opleidingen
 • Circa 5 tot 10 jaar ervaring als adviseur / ontwerper in de installatietechniek
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands
 • Je bent daadkrachtig en beschikt over overtuigingskracht en teamgeest
 • Bedrijfsprofiel

  Onze opdrachtgever is een daadkrachtig ingenieursburo dat passende oplossingen ontwerpt door toepassing van innoverende en duurzame technieken, zoals PCM, zonne-

  energie, adiabatische koeling, WKO's en nul-energie technieken, waarbij men uitgaat van het beginsel dat techniek geen doel is op zich, maar een middel om een doel te bereiken.

  Het klantportolio van onze opdrachtgever is divers en bestaat bestaat uit vastgoedbeleggers, vastgoedmanagers, beheerders, eindgebruikers, architecten, ontwikkelaars en ontwikkelend aannemers die kantoren, winkels en winkelcentra, (luxe) woningen,s cholen parkeergarages, woon-

  zorgcomplexen en poliklinieken en gecombineerde complexen ontwikkelen, bouwen, renoveren exploiteren en beheren.

  Arbeidsvoorwaarden Adviseur-W installatietechniek

  Geboden wordt een uitdagende functie bij een ambitieus ingenieursbureau, niet alleen ambitieus in hun groeiplannen, maar ook bij de aanpak van hun opdrachten.

  Een bedrijf waar plezier, hard werken en innovatie samen gaan. Men biedt je een prettige omgeving waarin je je kennis kunt toepassen, delen en verder ontwikkelen, tegen een passend maandsalaris, afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier