MEDEWERKER VERKOOP
Intratuin
Halsteren, NL
65 dagen geleden

Intratuin Halsteren B.V., de grootste Intratuin van Nederland met een regionale uitstraling, zoekt per 01 mei voor de afdeling Tuinwinkel :

Medewerker verkoop voor 38 uur per week.

De functie

In deze fulltime functie draag je verantwoording voor de verkoop van artikelen op het gebied van barbecues, verlichting en tuingereedschappen.

Het gehele assortiment dient overzichtelijk gepresenteerd te worden en klanten worden klantgericht benadert.

Profiel

Je vindt het leuk om onderdeel van een team te zijn, waarin met elkaar wordt gezorgd voor een goede uitstraling van de afdeling en voor een optimaal verkoopresultaat.

Je hebt een klantgerichte en klantvriendelijke instelling. Je vindt het geen probleem om op zaterdag en op een koopavond te werken en je bent bereid om de koopzondag en feestdagen te werken.

Wij bieden

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao fashion, sport & lifestyle. Verder biedt Intratuin Halsteren goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en een personeelskorting.

Solliciteren

Stuur een mail naar Intratuin Halsteren B.V., t.a.v. Luciëlle van Okkenburg, via pz halsteren.intratuin.nl Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren bellen met Luciëlle van Okkenburg, telefoon 0164-650050

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier