Leerling hovenier bbl
Abiant Uitzendgroep
Leek, NL
4 dagen geleden

Jij bent weg van tuinieren, hebt groene vingers en je werkt graag in de buitenlucht. Ook volg je de opleiding hovenier en / of groenvoorziening.

Heken jij jezelf hierin? Dan is de functie leerling hovenier echt iets voor jou!

Als hovenier leg je tuinen aan en onderhoud je tuinen van particulieren. Verder komen er natuurlijk een heleboel andere dingen bij kijken.

Het werkgebied bij deze opdrachtgever reikt van de stad Groningen tot Drachten, in een driehoek met Assen, en zelfs er voorbij!

Je gaat starten in september. Je gaat vier dagen in de week aan het werk van 7.00 uur tot 16.30 en maakt ongeveer 32 uur.

Functie-eisen :

je volgt de opleiding hovenier en / of groenvoorziening

je werkt precies en nauwkeurig

je bent klantvriendelijk en enthousiast

je kan zowel in een team als zelfstandig werken

Verder zou het natuurlijk mooi meegenomen zijn als je beschikt over rijbewijs B(E) en een geldig VCA-certificaat.

Ben jij de bbl’er die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via

Bedrijfsomschrijving :

Abiant Uitzendgroep is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Ruim 2.000 mensen zijn voor onze opdrachtgevers aan het werk.

Al onze mensen kennen wij persoonlijk waardoor wij weten wat iemand wil en in huis heeft. Is er behoefte aan extra scholing?

Dan kijken wij gezamenlijk met de opdrachtgever en medewerker naar geschikte opleidingsmogelijkheden. Wij richten ons op uitzenden, detacheren en payroll, maar ook voor gekwalificeerd EU-

personeel en voor wervings- en selectievraagstukken kun je bij ons terecht. De sectoren waarin wij actief zijn, zijn de bouw, techniek, transport & logistiek, grond-

weg- en waterbouw, groenvoorziening, industrie & productie en de agrarische sector. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Kom langs bij een van onze vestigingen of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. https : / / www.werkzoeken.

nl / 2375 abiant-uitzendgroep / werk / 1765343 leerling-hovenier-bbl / ?utm source nuevoo&utm medium referral&utm campaign nuevoo referral vertical vac feed&utm term leek

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier