Scooter postbezorger regio Rotterdam
UBN Uitzendbureau
Rotterdam, Zuid-Holland, nl
3 dagen geleden
source : Jobbird

Onze opdrachtgever verzorgt al 12 jaar de zakelijke post voor klanten. Dit zijn enkel poststukken dus geen pakketten. Op dit moment telt het bedrijf bijna 1000 medewerkers en ze zijn nog steeds aan het groeien! Collegialiteit en een open bedrijfscultuur is kenmerkend voor dit bedrijf.

Je bent hier geen nummer en kent bijvoorbeeld de directeur ook persoonlijk. In alles wat zij doen staat de klant voorop maar ook moeten de medewerkers met plezier naar hun werk gaan.

Functiebeschrijving

Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan? Werk je graag in de buitenlucht? En wil jij met een scooter door de buurt rijden?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die de post willen rondbrengen voor vijf dagen in de week.

Je begint je dag om uiterlijk 07 : 00 uur op het depot. Met al je collega's drink je een kop koffie en sorteer je de post op route.

Je neemt alle brieven in één keer mee, dus het is belangrijk dat deze op een logische volgorde liggen. Na het sorteren bezorg je de post op tijd en op het juiste adres, dit alles doe je op een scooter.

In principe werk je altijd in de zelfde wijk / postcodegebied dus jij kent alle straten op je duimpje! Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt en natuurlijk is er hier en daar nog tijd voor een praatje met een buurtbewoner.

Aan het einde van de dag breng jij je scooter weer terug naar het depot en zal je jouw werkdag afsluiten.

Functie-eisen

Naast dat jij bestand bent tegen alle weersomstandigheden moet je beschikbaar zijn van dinsdag t / m zaterdag. Parttime in overleg is wellicht mogelijk, maar onze opdrachtgever heeft een voorkeur voor iemand die fulltime beschikbaar is.

Daarnaast moet je minimaal voldoen aan de volgende eisen :

 • Je hebt een rijbewijs of scooter certificaat;
 • Je bent beschikbaar tussen 7 : 00 en 17 : 00 uur;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Als postbezorger heb je veel vrijheid en krijg je tijdens je werk veel beweging. Je krijgt op het depot een leenscooter die je jouw gehele werkdag kan gebruiken.

  Ook ontvang je een uitgebreid kledingpakket (inclusief helm) zodat jij in elk seizoen je werk kan uitvoeren. Salaris is €9.

  52 bruto per uur (basissalaris), dit kan tot 60% stijgen afhankelijk van de hoeveelheid post per dag. Hoe meer post je verwerkt, hoe meer je verdient! Doorgroeien binnen het bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden en na 520 gewerkte uren is er een mogelijkheid tot een vast uren-contract.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier