Commercial Operations Manager
Esprit
Den Haag
37 dagen geleden

Commercial Operations Manager

city Den Haag country NL job number 761 / 17

Voor onze store in Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en ervaren fulltime

Commercial Operations Manager

Als Commercial Manager vorm je het organisatorische hart van de winkel. Je bent immers, als rechterhand van de Store Manager, verantwoordelijk voor al wat te maken heeft met product & processes .

Je zorgt ervoor dat de visual merchandising (VM), voorraad, refill, housekeeping en merchandise management (inclusief bestsellers, mark downs en NOOS’) op rolletjes lopen.

Je geeft vaktechnische leiding aan het stock en VM team van de store.

 • Allereerst heb je een feilloos commercieel instinct. Verder ben je een uitstekende planner en multitasker. Je houdt ervan om met rapporten en cijfers te werken;
 • de retail KPI’s hebben voor jou geen geheimen meer. Je begrijpt wat commercial VM is door je passie voor het product. Je hebt minimaal 2 jaar succesvolle ervaring in een leidinggevende positie in retail (Store Manager of afdelingsverantwoordelijke).

  In die rol heb je je talent als inspirator en zelfzekere communicator ten volle kunnen uitspelen. Tenslotte spreek je goed Nederlands en Engels.

  De ideale kandidaat heeft een afgeronde MBO opleiding detailhandel en minimaal 2 jaar relevante werkervaring als leidinggevende in een grote store.

  Je weet foutloos om te gaan met diverse computersystemen zoals e-mail, tijdsregistratiesysteem en Excel.

  Wil je de spirit van Esprit mee beleven en de passie voelen? Reageer dan direct via het online sollicitatieformulier! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  The contact person for this position is :

  Mevr. Sandra Teiwes

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier