Security Specialist
Achmea
Apeldoorn, NL
35 dagen geleden

De functie

Ben jij the last line of defense’ om Achmea te beschermen tegen het geavanceerde malware, misbruik van kwetsbaarheden en gerichte aanvallen op onze IT en daarmee onze dienstverlening?

Binnen Achmea IT wordt vanuit het Security Operations Center (SOC) de veiligheid van het IT landschap in de gaten gehouden.

Onze security specialisten houden zich bezig met het detecteren, analyseren en afhandelen van security incidenten en dreigingen.

Daarvoor hebben ze de beschikking over een brede set aan tools . Bovendien wordt er actief gezocht naar bestaande bedreigingen op het eigen netwerk.

De specialisten zijn constant bezig om hun kennis en de gebruikte middelen bij te werken volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van (cyber)security.

Het profiel

 • Als Security Specialist heb je;
 • een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur Security management of cyber security. Of een relevante IT richting met affiniteit met Security
 • 1-2 jaar ervaring als security specialist en de ambitie om je hierin verder te ontwikkelen
 • CISSP of andere security gerelateerde certificering is een pré (of bereid om deze kennis snel eigen te maken)
 • relevante (security) technische en organisatorische kennis
 • Wie ben je?

  Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en een sterke persoonlijkheid. Je bent gedreven , analytisch en doortastend.

  Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn.

  Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt.

  Je geeft de klant wat hij / zij werkelijk nodig heeft.

  Jouw afdeling

  Binnen Achmea IT wordt vanuit Security Operations Center de veiligheid van onze systemen in de gaten gehouden. Het team bestaat uit +-

  14 FTE waarbij verschillende expertise gebieden aanwezig zijn. Er heerst een open sfeer met een grote drive op gebied van cyber security.

  Wij bieden

  Een gave baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorzieningen en een marktconform salaris.

  De functie heeft als standplaats Apeldoorn. 4x9 en thuiswerken is in overleg mogelijk.

  Je neemt regie over je eigen loopbaan waarbij er veel mogelijkheden zijn voor opleiding en ontwikkeling. Afhankelijk van je eigen ambitie creëer je je eigen groeipad.

  Solliciteren en meer weten?

  Meer WetenVoor vragen kun je contact opnemen met Marjolein Bovens, Corporate Recruiter ai op 06-20208197 (Whatsapp of bellen), via marjolein.

  bovens achmea.nl of solliciteer direct. Een online assessment en een Pré Employment screening zijn een vast onderdeel van de selectie.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier