Afdelingsmanager Radiologie
Gelre
Apeldoorn en Zutphen, Netherlands
20 dagen geleden

Afdeling

De afdeling Radiologie beschikt over alle moderne beeldvormende technieken, waaronder MRI, CT, Angio, vasculaire en niet vasculaire interventies, mammografie, echografie en Nucleaire geneeskunde.

De afdeling bestaat uit meerdere locaties in Apeldoorn en Zutphen en twee buitenpoli's met röntgen voorziening in Epe en Lochem.

De afdeling beschikt over de nieuwste apparatuur. Ons streven naar kwaliteit, betrokkenheid en innovatie past bij de visie van Gelre ziekenhuizen als STZ Ziekenhuis.

Werkzaamheden

Als afdelingsmanager geef je samen met twee collega's, operationeel leiding aan een team van ongeveer 90 fte (ongeveer 120 medewerkers).

Je hebt actuele kennis van radiologische werkzaamheden en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling.

Je werkt daarbij intensief samen met je collega afdelingsmanagers, het bestuur van de afdeling, de planner en de praktijkbegeleiders.

Je verzorgt de jaargesprekken en stimuleert de kwaliteit op de diverse modaliteiten en de ontwikkeling van nieuwe protocollen.

Je bent gefocust op het realiseren van een goede kwaliteit van diagnostiek, gecombineerd met een optimale bedrijfsvoering.

Functie eisen

Ben jij die afdelingsmanager die op een coachende manier leiding weet te geven met oog voor de individuele ontwikkeling van de medewerkers, dan zijn wij op zoek naar jou.

 • je beschikt over het diploma Radiodiagnostisch laborant;
 • hebt minimaal 5 jaar ervaring in het vakgebied;
 • daarnaast heb je een managementopleiding op HBO niveau of ben je bereid deze te volgen.
 • Om deze uitdagende functie goed aan te kunnen beschik je over goede contactuele eigenschappen, verantwoordelijkheidsgevoel, ben je doortassend en resultaatgericht.

  Ons aanbod

  Wij bieden je een dienstverband aan, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden naar onbepaalde tijd.

  Een assessment onderzoek maakt deel uit van de sollicitatie procedure.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier