Productiemedewerker Kwekkeboom
Recruitnow
Rhenen, Nederland
7 dagen geleden

Wil jij fulltime aan de slag in de productie, waarbij je mooie toeslagen verdient bovenop je bruto uurloon van € 10,97 per uur?

Dat kan! Word productiemedewerker bij Kwekkeboom in Wijk bij Duurstede en help mee in de productie van de beroemde kroket.

 • Wat bieden wij jou?Een fulltime baan als productiemedewerker op tijden die bij jou het beste passen; Tijdens de lunch wordt er altijd voor een lekkere (gezonde) snack gezorgd;
 • Een reiskostenvergoeding; Een ADV en eventuele ploegentoeslag; Een salaris van € 10,97 bruto per uur exclusief toeslagen (vanaf 21 jaar en ouder);
 • Werk je in een ploegendienst? Dan is je salaris € 12,62 bruto per uur;Wat ga je doen?Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de productie van snacks die bij cafe’s, restaurants en sportkantines worden gefrituurd.

  Daarnaast produceren ze de kroket ook voor in de supermarkt. Als productiemedewerker voer je reinigswerkzaamheden uit, controleer je de machines, vul je de appratuur bij met grondstoffen en beoordeel je de kwaliteit aan de hand van verschillende normen.

  Als productiemedewerker werk je van op maandag t / m vrijdag. Qua werktijden heb je twee opties : Je werkt in een twee ploegendienst van 06.

 • 00 / 07 : 00 - 15.00 uur of van 15.00 - 24.00 uur; Je werkt overdag van 08.00 - 17.00 uur (hierbij ontvang je geen ploegentoeslag);
 • Wie ben jij?Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal; Je woont in een straal van 30 km rondom Wijk bij Duurstede;
 • Werken bij KwekkeboomKwekkeboom is een onderdeel van NewForrest en dat is een producent van fingerfood en snackproducten.

  Je vindt de producten in horeca-gelegenheden en als bittergarnituur in cafés, sportkantines, etc. In de supermarkt heeft Kwekkeboom de markt van snacks veranderd met de introductie van Kwekkeboom Oven : écht krokante snacks, bereid met de oven.

  SolliciterenBen jij de productiemedewerker van Kwekkeboom in Wijk bij Duurstede die alle horecagelegenheden van nieuw bittergarnituur voorziet?

  Wees er dan snel bij en solliciteer direct. Heb je een vraag? Bel, mail of app (06-10818304) ons via de onderstaande contactgegevens.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier