Zelfstandigwerkend Kok/ Demi Chef de Partie
Hotelprofessionals
Oegstgeest, Zuid-Holland, Nederland
32 dagen geleden
source : Hotelprofessionals

Als Demi Chef de Partie, ben je verantwoordelijk voor het bereiden en presenteren van gerechten van hoge kwaliteit en het leveren van een uitstekende Guest Experience.

In het bijzonder ben je verantwoordelijk voor de volgende taken :

  • Bereiden en presenteren van gerechten van een hoge kwaliteit volgens de richtlijnen van de organisatie.
  • Het schoonhouden van alle werkruimtes inclusief spoelkeuken en zorgdragen voor het voorkomen van kruisbesmettingen.
  • Voorbereiden van mis-en-place voor de diverse menu's.
  • Assisteren bij een positieve uitkomst van vragen van gasten op een tijdige en efficiente manier.
  • Er zorg voor dragen dat produkten van goede kwaliteit zijn en op een juiste wijze worden opgeslagen.
  • Bijdragen aan het beheersen van de kosten, verbeteren van de omzetten en andere afdelingsgerelateerde financiele doelstellingen.
  • Assisteren van andere afdelingen wanneer noodzakelijk en het onderhouden van goede werkrelaties.
  • Rapporteren van onderhoud, hygiene zaken en gevaarlijke situaties
  • Voldoen aan de veiligheidseisen van het hotel, brandveiligheidregels en alle arbeidsomstandigheden en voedselveiligheidswetgeving.
  • Op de hoogte zijn van de afdelingsdoelstellingen en er naar streven deze te behalen in samenwerking met het team.
  • Er wordt gewerkt in wisseldiensten, wij zijn dan ook op zoek naar een kandidaat die flexibel inzetbaar is.

    We zijn op zoek naar een allround team player met een afgeronde vakopleiding (leerlingwezen niveau 3 of 4, Middelbare Hotelschool) met 1-

    2 jaar werkervaring voor de Demi Chef de Partie functie in een 4 5* hotel.

    Onze ideale kandidaat is flexibel, stressbestendig, leergierig, creatief, gemotiveerd en weet zijn / haar passie voor het vak over te brengen op de rest van het team.

    Daarnaast heb je de ambitie om door te groeien binnen de organisatie.

    Goede beheersing van de engelse taal is een pre.

    Wij bieden naast deze fantastische uitdaging in een internationale omgeving met een nieuw, jong en ambitieus team, goede secundaire arbeidsvoorwaarden :

  • Minimaal 1 weekend in de maand vrij;
  • Wisselende werktijden dus ook geregeld ’s avonds vrij!
  • Wanneer je op feestdagen werkt krijg je hiervoor een vrije dag terug;
  • Workshops bij leveranciers;
  • Uitgebreide trainings- en ontwikkelingsprogramma's;
  • Goede interne doorgroeimogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding conform Hilton Policy;
  • Aantrekkelijke kortingen bij Hilton hotels wereldwijd;
  • Hotelfiets gratis ter beschikking om de afstand (2 km) tussen het station en het hotel te overbruggen.
  • Op al onze functies is de Horeca CAO van toepassing.

    Salaris zal in overeenstemming hiermee en in overleg met de kandidaat worden bepaald.

    Startdatum in overleg.

    Acquisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    Solliciteren
    Bij de favorieten invoegen
    Verwijder van favorieten
    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
    voortzetten
    Aanvraagformulier