Technicus Transformatoren
liander
West Nederland, NL
10 dagen geleden

Wat houdt de functie in?

Als Technicus Transformatoren binnen het Specialistenteam Transformator draag je bij aan de goede staat van alle Vermogenstransformatoren van interne en externe klanten.

Met je directe collega’s draag je zorg voor de uitvoering van alle hierboven genoemde activiteiten, waarbij veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

O.b.v. indicatoren en parameters onderneem je de juiste acties bij onderhoud en storingen, en geef je waar nodig een professioneel advies aan de Engineer.

Tegelijkertijd groei je mee met het team in de ontwikkeling van nieuwe werkwijzen en methodes als het gaat om innovaties m.

b.t. conditiebepaling. Zelf groei je naar een zelfstandigheid op het gebied van kennis van de vermogenstransformator, en ben je op termijn in staat ploegen aan te sturen.

Wat vragen we van je?

De Technicus Transformatoren die wij zoeken heeft een afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde, minimaal niveau 4.

Je hebt aantoonbare affiniteit of ervaring met transformatoren. Voor deze functie zoeken wij een stevige en flexibele persoonlijkheid.

Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit en je bent bereid om in weekenden te werken of om in de kost te gaan (door landelijke dekking kunnen afstanden te groot zijn).

 • Je beschikt over de nodige drive om je doorlopend te blijven ontwikkelen op dit gebied. Je hebt een proactieve houding en bent adviesvaardig binnen en buiten onze organisatie. Verder herken je jezelf in;
 • Ambitie is je niet vreemd en je blijft zoeken naar betere oplossingen.
 • Je voelt je prettig bij het werken in een team
 • Je bent in staat collega’s aan te spreken
 • Je staat open voor feedback van collega’s
 • Je werkt zorgvuldig binnen processen en procedures
 • Je bent pas tevreden als je de maximale kwaliteit levert
 • Werktuigbouwkundige ervaring of affiniteit naast bovengenoemde is een pré.
 • Je hebt een zeer hoge mate van veiligheidsbewustzijn voor jouzelf en je omgeving

  Wat bieden wij je?

  Een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal 6 (max 3263 euro).

  Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof.

  Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen. Hierbij meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Waar ga je werken?

  Liandon is het expertcentrum van Alliander. Liandon is specialist in duurzame energietechnologie, verduurzaming, technische innovaties en complexe energienetten.

  Liandon is onderdeel van Alliander N.V. Dit is de holding van onze groepsmaatschappijen, waaronder ook Liander en diverse start-ups.

  Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben.

  Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie.

  Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

  Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur

  Standplaats : Woonplaats

  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeroen van Vessem, , via telefoonnummer vul in . Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Maarten van der Meulen, Corporate Recruiter, via nummer 06-

  15525796 en / of mailadres maarten.meulenvander alliander.com

  Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via de 'direct solliciteren'-button.

  Screeningbeleid

  Alliander screent alle sollicitanten. Afhankelijk van de functie bestaat de screening uit de volgende stappen : het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag.

  Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier