Bijbaan als Kassamedewerker bij GAMMA
Van Neerbos Bouwmarkten
Friesland, Netherlands
4 dagen geleden

Omschrijving

Met een glimlach begroet je de volgende klant die komt afrekenen, je vraagt of hij alles heeft kunnen vinden, en beantwoordt zijn vragen terwijl je intussen zijn artikelen scant.

Als jij iemand bent die in je bijbaan graag het verschil maakt bij de klant als kassamedewerker, dan willen we jou leren kennen!

Voor onze vacature van kassamedewerker zoeken we voor de GAMMA in Leeuwarden-West iemand die klantvriendelijk is ingesteld voor aan de kassa.

We zorgen ervoor dat jij tot bloei komt bij een filiaal dat persoonlijke ontwikkeling en plezier tijdens het werk het belangrijkst vindt, ongeacht of het je bijbaan of een vaste baan is.

Wat ga je doen?

Als kassamedewerker sta je de klanten goed te woord, je scant artikelen en zorgt voor een correcte afhandeling van de betalingen.

Daar waar mogelijk help je klanten met vragen over het assortiment. Daarnaast help je in rustige tijden je collega’s in de winkel om het assortiment zo goed mogelijk te presenteren.

Uiteraard geven wij je de training om dit naar jouw en de klant’s volle tevredenheid te doen Het heeft onze voorkeur als je kassa-

ervaring in de doe-het-zelf branche, maar ook als je amper het verschil weet tussen een schroef en een spijker maar nauwkeurig en met een glimlach klanten kunt helpen bij het afrekenen, dan willen we met jou in gesprek! Voor een bijbaan als kassamedewerker, met variatie in werken in de verkoop en servicebalie ben je bij de GAMMA bij het juiste adres!

Je gaat aan de slag bij deze GAMMA in Leeuwarden-West (locatie Slauerhoffweg 2) via franchisenemer Van Neerbos Bouwmarkten.

Bij ons staat ontwikkeling van onze mensen hoog in het vaandel. Zo creëren we een prettige en informele werkomgeving creëren waarbij collega’s voor elkaar klaar staan en waar de klant naar volle tevredenheid wordt geholpen tijdens het afrekenen bij de kassa.

Wij vragen

Enthousiasme voor werken in de (bouwgerelateerde) detailhandel of een achtergrond in de horeca, omdat je graag met klanten werkt.

Verder krijg van je ons als kassamedewerker het volgende :

 • Een veelzijdige functie voor 3 20 uur per week, met veel zelfstandigheid.
 • Een bruto 4-wekelijks salaris rond € 1.500 (o.b.v. 38 uur per week) afhankelijk van leeftijd en ervaring, conform de cao Doe-het-zelf-branche.
 • Reiskostenvergoeding en 20% personeelskorting op aankopen in de GAMMA.
 • Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling met onze GAMMA Academy, waarmee je jouw kennis- en vaardigheidsniveau naar een hoger niveau brengt.
 • Doorgroei- en projectkansen binnen een organisatie met 4.500 medewerkers en 134 bouwmarkten.
 • Vakantietoeslag van 8% en 24 vakantiedagen.
 • Je wordt onderdeel van onze organisatiecultuur die bekend staat als no nonsens met een hart’, wat zich uit in een informele en behulpzame collegiale werkomgeving.
 • Aandacht voor jou als persoon (het wie’) over hoe je het best klanten naar volle tevredenheid (het commerciële wat’) helpt op jouw vestiging.
 • Wij bieden

  Een kans om je verder te ontwikkelen binnen een organisatie met 4.500 medewerkers en 134 bouwmarkten in Nederland, met doorgroei-

  en projectkansen mocht je daar na je bijbaan interesse in hebben.

  Je hebt het volgende nodig :

 • Je gaat graag aan de slag bij de marktleider in constructie bouwmarkten en de verfspecialist van Nederland!
 • Nauwkeurige werkhouding met gevoel voor cijfers, aantallen en detail.
 • Een klantgerichte instelling.
 • Je bent flexibel beschikbaar, ’s avonds en in het weekend.
 • Sla de spijker op z’n kop!

  Solliciteer nu en kom in contact met onze recruiter Pieter Voorwinden. Voor meer vragen over deze vacature bel of WhatsApp op 06-

  82502917 of stuur een email naar sollicitatie vnb-diy.com.

  Reageer en ontdek hoe leuk het werken in een bouwmarkt is!

  Blik op de toekomst; dat zeg ik. Gamma.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier